Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Topp besøk med overnatting i Kardemommeby

2 dager i Dyreparken + Badelandet med overnatting i Kardemommeby og Sirkus Jesper var stor suksess... les mer

Anmeldt 2 dager siden
Wanderer830053
via mobile enheter
Kardemomme by - Norges nydeligste tettsted

Kardemomme by er Norges vakreste, mest harmoniske og mest komplette by. Tusen takk til alle... les mer

Anmeldt 2 dager siden
fr_yaa2021
via mobile enheter
Les alle 1 402 anmeldelsene
  
Anmeldelser (1 402)
Filtrer anmeldelser
1 402 resultater
Vurdering fra reisende
800
398
121
50
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
800
398
121
50
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9196 av 1 402 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020

Morsomt for barn, dyrt for de voksne. Flott park, gøyale dyr og opplegg, men alt inne i parken må bestilles via app, som er noe klønete lagt opp. Masse kø, umulig å få plass på halkebakkeskogtog og andre aktiviteter uten å vite om det på forhånd. Alt var booket hele uka.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ellen1532018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Denne parken er like fin hver gang og byr på flotte opplevelser for hele familien.
Vi er her hvert år og blir overrasket over endringer og forbedringer de gjør hvert år, selv i covid-19 fremstår det bra!

Dato for opplevelse: juli 2020
4  Takk, LillebrorF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Mange vil nok like dyreparken siden den er så stor, men midt på sommeren er det fortsatt ganske fult. Det er det eneste som trekker ned, nemlig at det er mye mennesker der og en del køer. Trenger nok noen flere attraksjoner for å spre køene, men dyrehage-delen er veldig bra:)

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, FabianAJohannessen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi var i parken sommeren 2011 og var dengang veldig begeistrede. Siden er barna blitt eldre og vi har fått en jente mer på knapt 5 år. Vi var veldig spente på besøket i år men er litt skuffede. Vel vitende corona situasjonen og de utfordringer det gir for parken og de ansatte. Tatt i betraktning den reduserte kapasiteten på attraksjonene pga coronatiltak, bør man ikke ha så mange besøkende samtidig. Køene er altfor lange og flere av attraksjonene var det ikke mulig å få billett til, selvom vi forsøkte å bestille flere dager i forveien( Hakkebakkke skogen). Vi var vel å merke 3 dager i parken og ALT var utsolgt!!. Det er jo slikt vi betaler penger for via inngangsbilletten! Det må kunne gjøres bedre. Dessuten synes jeg prisene er horrible. For meg å se blir det for dumt at flere attraksjoner koster ekstra når inngangsbilletene er så høye. Og dropp alle disse tivolieffektene med lykkehjul og ekstrabetalinger for ditten og datten, det gir i mine øyne parken et dårlig profittorientert image.
Men for all del, skuespillerne er flinke, personalet vennlige og parken stor og variert på tilbud. Men klart mest interessant for litt yngre barn.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Jacob G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig at man ikke får Glutenfri mat på de ulike spisestedene som på Pirat Proviant , kun på andre siden av parken. Man burde ha mulighet til å bestille allergivennlig mat på alle spisestedene.
Parken har alt for få toaletter i forhold til antall besøkene.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ninambj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser