god tur i dyreparken

God service og korte køer og lette betalingsmetoder kort vei fra bussstoppet og hyggelige annsatte... les mer

Anmeldt 4 dager siden
sander andre a
Kristiansand, Norge
Beste dyrepark

Utrolig flotte dyr,folka som jobbet der var også veldig hyggelige og hjalp meg når jeg spurte om... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Fredrik W
Les alle 1 559 anmeldelsene

206211 av 1 559 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Selv om været var litt på og av med regn, og situasjonen med Corona, fikk vi oppleve det vi ville. Dyrene og parken er bra, de leverer. Ser at dyrene har det bra. Og betjeningen smiler.

1  Takk, GlennRai
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Hakkebakkeskogen og sjørøvershowet er såå verdt å ta! Veldig gøy å se både tigere og løver på nært hold 😊 morro for store og små

Takk, 604jeanettej
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Alltid like hyggelig! Rent og pent. Veldig bra show. Like hyggelig for liten som stor. Serviceinnstilte og svært hyggelige ansatte👌🏻

Takk, carfla
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Ypperlig park for barnefamilier. Egner seg kanskje best for familier med barn i banehage eller barneskolealder. Fin kombinasjon av aktiviteter og dyr.

Takk, 614olea
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Mye dyr å se, bør ha gode sko for å rekke alt. Interessant med dyrepresentasjon, men må møte opp i god tid på grunn av begrenset plass under pandemi. Litt dårlig med skilting.

Takk, vantrangp