Moro for store og små

Fantastisk opplevelse for både voksne og barn. Vi var heldige og fikk se alle dyrene på de to... les mer

Anmeldt 25. august 2024
Charmat90
Holmestrand, Norge
Familietur i juli

Familietur med to barn. Var tre dager i parken. Bodde på hotellet til parken. Ok hotel, litt små... les mer

Anmeldt 10. august 2024
Finvaag
Mo i Rana, Norge
Les alle 1 554 anmeldelsene

198203 av 1 554 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2020

bo i Abra havn om dere har unger med dere,fantastisk opplevelse for både stor og liten,fantastisk personal,blide og hygglige

Takk, bj_rgb410
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Alle trives i dyreparken i Kristiansand. Ryddig,rent,hyggelig ansatte, garantert beste parken i Europa på Covid-19 tiltak. Terningkast 6

Takk, 950_ysteins
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Gøy med dyrene, men mye kø. Dårlig rengjøring, søppelbøtter på toalettene var stappfulle, møkkete gulv, og mangel på såpe. + mat og søppel liggende på bordene. Alt for mye mennesker som står tett i tett.

Alltid vært fornøyd med parken, men med tanke på Covid-19, må tiltakene på hygiene bli mye strengere..

Takk, lea_christin3
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Kjekt å oppleve dyrene og barndomsminner i fra Kardemommeby, Hakkebakkeskogen og Kaptein Sabeltanns rike.
Trekker ned for mye køer pga korona situasjonen og søppelet kunne blit tømt oftere på toalettene.

Takk, annamariatveitae
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Selv om været var litt på og av med regn, og situasjonen med Corona, fikk vi oppleve det vi ville. Dyrene og parken er bra, de leverer. Ser at dyrene har det bra. Og betjeningen smiler.

1  Takk, GlennRai