Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Dyreparken

Flott park med vekt på dyrevelferd! Sikkert greit å være der utenfor høysesong, ellers blir det mye... les mer

Anmeldt 1 uke siden
elink616
Første uka etter fellesfeirien og allerede var fkere attraksjoner stengt

Det er så fint å se at dyre har det bra. Det virker som om dyra synes det er gøy med... les mer

Anmeldt 4 uker siden
O2247HJyvonneb
via mobile enheter
Les alle 1 424 anmeldelsene
  
Anmeldelser (1 424)
Filtrer anmeldelser
1 424 resultater
Vurdering fra reisende
806
401
123
58
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
806
401
123
58
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
95100 av 1 424 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2020

bo i Abra havn om dere har unger med dere,fantastisk opplevelse for både stor og liten,fantastisk personal,blide og hygglige

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, bj_rgb410
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Alle trives i dyreparken i Kristiansand. Ryddig,rent,hyggelig ansatte, garantert beste parken i Europa på Covid-19 tiltak. Terningkast 6

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 950_ysteins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Gøy med dyrene, men mye kø. Dårlig rengjøring, søppelbøtter på toalettene var stappfulle, møkkete gulv, og mangel på såpe. + mat og søppel liggende på bordene. Alt for mye mennesker som står tett i tett.

Alltid vært fornøyd med parken, men med tanke på Covid-19, må tiltakene på hygiene bli mye strengere..

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, lea_christin3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Kjekt å oppleve dyrene og barndomsminner i fra Kardemommeby, Hakkebakkeskogen og Kaptein Sabeltanns rike.
Trekker ned for mye køer pga korona situasjonen og søppelet kunne blit tømt oftere på toalettene.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, annamariatveitae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Selv om været var litt på og av med regn, og situasjonen med Corona, fikk vi oppleve det vi ville. Dyrene og parken er bra, de leverer. Ser at dyrene har det bra. Og betjeningen smiler.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, GlennRai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser