Hit vil vi flere ganger

For et fantastisk sted for årets sommerferie. Femåringen vår storkoste seg og har snakket mye om... les mer

Anmeldt 29. desember 2022
292lenea
Fetsund, Norge
Løveunger, tigre og sjimpanser

Moro å besøke Dyreparken utenom høysesong. Da får man konsentrerert seg om dyrene. Vi fikk med oss... les mer

Anmeldt 5. desember 2022
728AnneS
Oslo
Les alle 1 468 anmeldelsene

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Flott attraksjon utenfor Kristiansand sentrum. Veldig familievennlig attraksjon, og absolutt et must.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, 719tord
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Flott park og mye å gjøre for alle.
Anbefaler å ha minimum to dager da det er mye å oppleve i parken.
Et sted vi gjerne drar tilbake til

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, annesJ7204PQ
Anmeldt 1. august 2020

Vi var der 28.og 29. juli. Med tre barn 9, 5 og 2 år.

Dyreparken: Liten park med få dyr... flere av dyrene var ikke synlige da vi var der. (2 av 5 stjerner)

Hakkebakkeskogen/Kardemommeby: Flott oppbygget by - veldig lite å gjøre... Vente 1 time for en liten trikketur. Burde etterstrebe mange flere kjøreopplevelser/aktiviteter. Veldig morsom teaterforestilling (2,5 av 5 stjerner)

Kaptein Sabeltann/Kjuttaviga: Fantastisk flotte kulisser - internasjonal høy kvalitet. Flinke skuespillere og fint show, men litt tynt innhold (Kaptein S. sjørøvernatt)... bra organisering av køer i Coronatider. Flinke og hyggelige ansatte i parken - de har gått smile- og servicekurs. Veldig bra mat på de to restaurantene vi spiste middag (Kjuttaviga vertshus og Sjørøvergrillen) - bra value for money. Soft-isen sitter fortsatt i minnet som patetisk liten til å koste kr 49... barnestørrelse verdt 19 kr.
Det negative: Alt for lange køer (selv uten Corona)... vi måtte vente over 2 timer for en båttur (kun en i følget sto i kø av gangen) med Den Sorte Dame og over 1,5 timer for spøkelseshuset... selv halvparten av denne ventetiden (uten Corona) er alt for lenge - spesielt med tanke på at det er veldig få attraksjoner der. Det er rett og slett alt for lite å gjøre der mellom kø-ventingen... burde lært noe av Hunderfossen og andre - flere karuseller/kjøregreier for barn. Pinlig mange spillebuler (20++) der man kunne satse feriepengene sine for muligens å vinne en 2 kg sjokolade-eske eller et kosedyr.
Dette er en utpreget småbarnspark... stakkars unger mellom 12 og 18... lær av Hunderfossen m.fl.
(3 av 5 poeng)

Circus Jesper - Superfin forestilling (4,5 av 5) høydepunktet i parken.

Totalopplevelsen ender bare på 3 av 5. Ikke en park vi kommer til å reise tilbake til...

Takk, h_konj128
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelige dager i Dyreparken. Da det var begrensninger med antall mennesker pga Coronna, var det ikke helt fullt i parken. Dette var deilig. Man må ha minimum to dager for å rekke over alt. Vi så flere dyrepresentasjoner, Hakkebakkrskogen og også forestilling med Sabeltann. Barna hadde det fantastisk, vi voksne koste oss også.

Takk, Jan K
Anmeldt 30. juli 2020

bo i Abra havn om dere har unger med dere,fantastisk opplevelse for både stor og liten,fantastisk personal,blide og hygglige

Takk, bj_rgb410