Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Høstferie i Dyreparken

Herlig høstferie i Dyreparken i strålende sol. Det var ikke samme stemning som om sommeren siden... les mer

Anmeldt 1 uke siden
801sivk
via mobile enheter
Dyreparken

Flott park med vekt på dyrevelferd! Sikkert greit å være der utenfor høysesong, ellers blir det mye... les mer

Anmeldt 15. september 2021
elink616
Les alle 1 427 anmeldelsene
  
Anmeldelser (1 427)
Filtrer anmeldelser
1 427 resultater
Vurdering fra reisende
806
402
124
58
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
806
402
124
58
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8691 av 1 427 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Artig opplevelse for store og små. Er glad for at vi booket to dager når vi har en på fire år. Er veldig mye å se, pluss at badeparken også er flott. Topp dollar.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, jooorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for hyggelig anmeldelse! Vi anbefaler alltid å bruke minst to dager hos oss i høysesongen hvis man skal få med seg alt, og tre dager hvis man skal i Badelandet i tillegg.

Velkommen tilbake til oss!

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Det positive i dag: Badevaktene passer på at det ikke er for mange på hoppeputen og i samme basseng, fellesferien er over og det er greit med plass for både store og små.

Det negative: søppel som ligger igjen fra dagene før. Når man kommer en time etter åpningstid (kl 11) og man ser søppel som ikke er fjernet og heller ble fjernet i løpet av di 5 timene vi var der, så lurer man på om denne turistmaskinen kun skal skumme fløten i fellesferien? Kanskje burde man sette opp skilt til «dumme» gjester som ikke skjønner at måkene kommer og forsyner seg av matrester som blir liggende igjen på sengene, (som burde hatt en dusj med antibac de også?)

Allerede før sesongen er over ligger det løse fliser, bare kostet bort, og ikke limt på plass.

Dessverre er renhold lite til stede i badelandet, det er synd, for det er her det vises så godt, og gjester går barføtter.
Pris på kaffe: kr 33 (pluss kr 15 for påfyll) og 42(!) for 0,5 cola...
Ingen antibacdispensere i nærheten av kiosk/matservering, det er ikke bra.

Dere kan bedre!

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, Supedad_from_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for at du har gitt oss en ærlig tilbakemelding. Her har vi forbedringspotensiale ser vi, og det skal være rent og pent uavhengig av om det er fellesferie eller ikke.

Vi håper dere velger å besøke oss igjen.

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Vil skryte av fantastiske skuespillere i Hakkebakkeskogen og på kutoppen. Selv på en dag i øs pøs regnvær og med sure 15 grader, smiler de, og gir alt. En kjempefin opplevelse for store og små.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, familyfirst10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for veldig fin anmeldelse, og for skryt til våre skuespillere!

Velkommen tilbake til oss.

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Dyreparken er et sted hvor barn i alle aldre stor koser seg. Det være å se på dyrene eller det er i de forskjellige tema områdene. Det er for tiden noe restriksjoner på grunn av Covid-19, men det må vi bare godta i disse tider.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, roe70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for fin anmeldelse, det setter vi stor pris på.

Velkommen tilbake til oss!

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Besøkte dyreparken sammen med kone og to jenter på 9 og 15 år. Dyreparken er flott laget og under stadig oppgradering/endring, slik at det alltid er en god opplevelse for alle å komme hit.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, sriis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser