Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Høstferie i Dyreparken

Herlig høstferie i Dyreparken i strålende sol. Det var ikke samme stemning som om sommeren siden... les mer

Anmeldt 6 dager siden
801sivk
via mobile enheter
Dyreparken

Flott park med vekt på dyrevelferd! Sikkert greit å være der utenfor høysesong, ellers blir det mye... les mer

Anmeldt 15. september 2021
elink616
Les alle 1 427 anmeldelsene
  
Anmeldelser (1 427)
Filtrer anmeldelser
1 427 resultater
Vurdering fra reisende
806
402
124
58
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
806
402
124
58
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8388 av 1 427 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Fikk i en alder av 42 endelig besøkt dyreparken. Dette var rett og slett magisk,ble som et lite barn av å gå rundt der. Høydepunktet var uten tvil Kardemommeby og å få se Julius. Var også stas å gå rundt i nordisk og å få se ulv. Flott løsning med bestilling av mat fra egen app ,noe jeg anbefaler de å fortsette med selv etter corona. Prisene var noe stive,men det var som forventet. Sikkerheten rundt covid var godt ivaretatt og det var et viss antall besøkende som slapp inn. Stasjoner med antibac rundt om i parken og også ansatte som sto og ga deg antibac. Følte at det var trygt. Fantastisk opplevelse å endelig få besøke dyreparken.

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, Lindarov
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Så hyggelig å lese at du endelig har fått besøkt oss, og at besøket var magisk!

Velkommen tilbake til oss.

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne som besøkte parken, som ikke har vært der siden vi var barn. Fin opplevelse for voksne også. Ren og ryddig park. Den dagen vi var der var det ingen problemer med å holde avstand til andre gjester. Snakket med en ansatt som sa det var mange på besøk, men ikke like mange som det har vært tidligere i sommer. Appen fungerer greit, men har forbedringspotensiale.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, kire9219
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en hyggelig anmeldelse. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre appen vår, slik at den kan bli enda bedre.

Velkommen tilbake.

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Familien og jeg var i parken 2 dager! Det var helt fantastisk. Det var god plass og ikke noe stress. Atmosfæren var fantastisk, vidunderlig, koselig, tøff, avslappende og så mye mer. De ansatte i parken var helt fantastiske. Utrolig høflige og veldig serviceminded! Jeg følte meg trygg og smitteværntiltakene ble fulgt veldig bra. Hit skal vi tilbake!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, mariusk585
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for veldig hyggelig anmeldelse! Vi ser frem til å få besøk av dere igjen.

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Artig opplevelse for store og små. Er glad for at vi booket to dager når vi har en på fire år. Er veldig mye å se, pluss at badeparken også er flott. Topp dollar.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, jooorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for hyggelig anmeldelse! Vi anbefaler alltid å bruke minst to dager hos oss i høysesongen hvis man skal få med seg alt, og tre dager hvis man skal i Badelandet i tillegg.

Velkommen tilbake til oss!

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Det positive i dag: Badevaktene passer på at det ikke er for mange på hoppeputen og i samme basseng, fellesferien er over og det er greit med plass for både store og små.

Det negative: søppel som ligger igjen fra dagene før. Når man kommer en time etter åpningstid (kl 11) og man ser søppel som ikke er fjernet og heller ble fjernet i løpet av di 5 timene vi var der, så lurer man på om denne turistmaskinen kun skal skumme fløten i fellesferien? Kanskje burde man sette opp skilt til «dumme» gjester som ikke skjønner at måkene kommer og forsyner seg av matrester som blir liggende igjen på sengene, (som burde hatt en dusj med antibac de også?)

Allerede før sesongen er over ligger det løse fliser, bare kostet bort, og ikke limt på plass.

Dessverre er renhold lite til stede i badelandet, det er synd, for det er her det vises så godt, og gjester går barføtter.
Pris på kaffe: kr 33 (pluss kr 15 for påfyll) og 42(!) for 0,5 cola...
Ingen antibacdispensere i nærheten av kiosk/matservering, det er ikke bra.

Dere kan bedre!

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, Supedad_from_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for at du har gitt oss en ærlig tilbakemelding. Her har vi forbedringspotensiale ser vi, og det skal være rent og pent uavhengig av om det er fellesferie eller ikke.

Vi håper dere velger å besøke oss igjen.

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser