Dyreparken i Kristiansand: En Uforglemmelig Opplevelse for Hele Familien

Dyreparken i Kristiansand er en av Norges mest populære attraksjoner, og det er lett å forstå... les mer

Anmeldt 4 dager siden
Joakim L S
Moro for store og små

Fantastisk opplevelse for både voksne og barn. Vi var heldige og fikk se alle dyrene på de to... les mer

Anmeldt 25. august 2024
Charmat90
Holmestrand, Norge
Les alle 1 556 anmeldelsene

Anmeldt 16. august 2020

Lite effektive systemer. De trenger en bedre ordning til inngangen for å forhindre lang og unødig kø. Grunnet Covid-19 må man betale alt via applikasjonen deres. Selv om de opptrer forebyggende ved bruk av applikasjon som betaling trenger den en drøy gjennomgang og oppdatering for å kunne oppnå noe som minner om god brukervennlighet og enkelhet.

Jeg kjøpte mat inne på området. Jeg forventet ikke michelin kvalitet, men til den stive prisen skulle det bare mangle at maten var laget på en skikkelig måte. Vi bestilte flere pizzaer hvor det var åpenbart flere hundre gram i forskjell på fyllet (ost, kjøtt osv.) i de utvalgte pizzaene. Den som kostet mest hadde minst fyll. Her trengs det tilsyn på kjøkkenet, bedre opplæring og kanskje nye rutiner så maten har lik kvalitet for alle kundene.

Rundt om på dyreparken ser det meste slitent og falleferdig ut. Det er tydelig at de ikke har kostet på restaurering og oppgradering de siste 10+ årene. Dette virker litt rart i og med at de har hatt meget god lønnsomhet med gjennomsnittlig resultat på over 19% siden 2015 (Proff.no). Her mangler investorene interesse for noe mer enn ren profitt.

Totalt sett en dårlig opplevelse. Gode tiltak at de ansatte står klar på alle 'stasjoner' med desinfeksjon for å forebygge smitte til kundene, men det er langt ifra nok til å kunne gi parken noen bedre score. Parken trenger en tydelig oppgradering med både materielle og immaterielle eiendeler før jeg kommer tilbake. Med immaterielle eiendeler mener jeg bedre opplæring til de ansatte (hovedsaklig i restauranten).

Takk, 406magnusj
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en ærlig anmeldelse.
Det er leit å lese at dere opplevde store forskjeller i pizzaene og at du opplever appen som lite brukervennlig, slik skal det selvsagt ikke være. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og vi tar med oss tilbakemeldingene dine i dette arbeidet.

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Fikk i en alder av 42 endelig besøkt dyreparken. Dette var rett og slett magisk,ble som et lite barn av å gå rundt der. Høydepunktet var uten tvil Kardemommeby og å få se Julius. Var også stas å gå rundt i nordisk og å få se ulv. Flott løsning med bestilling av mat fra egen app ,noe jeg anbefaler de å fortsette med selv etter corona. Prisene var noe stive,men det var som forventet. Sikkerheten rundt covid var godt ivaretatt og det var et viss antall besøkende som slapp inn. Stasjoner med antibac rundt om i parken og også ansatte som sto og ga deg antibac. Følte at det var trygt. Fantastisk opplevelse å endelig få besøke dyreparken.

2  Takk, Lindarov

Hei,

Så hyggelig å lese at du endelig har fått besøkt oss, og at besøket var magisk!

Velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne som besøkte parken, som ikke har vært der siden vi var barn. Fin opplevelse for voksne også. Ren og ryddig park. Den dagen vi var der var det ingen problemer med å holde avstand til andre gjester. Snakket med en ansatt som sa det var mange på besøk, men ikke like mange som det har vært tidligere i sommer. Appen fungerer greit, men har forbedringspotensiale.

Takk, kire9219

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en hyggelig anmeldelse. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre appen vår, slik at den kan bli enda bedre.

Velkommen tilbake.

Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Familien og jeg var i parken 2 dager! Det var helt fantastisk. Det var god plass og ikke noe stress. Atmosfæren var fantastisk, vidunderlig, koselig, tøff, avslappende og så mye mer. De ansatte i parken var helt fantastiske. Utrolig høflige og veldig serviceminded! Jeg følte meg trygg og smitteværntiltakene ble fulgt veldig bra. Hit skal vi tilbake!

Takk, mariusk585

Hei,

Takk for veldig hyggelig anmeldelse! Vi ser frem til å få besøk av dere igjen.

Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Artig opplevelse for store og små. Er glad for at vi booket to dager når vi har en på fire år. Er veldig mye å se, pluss at badeparken også er flott. Topp dollar.

Takk, jooorn

Hei,

Takk for hyggelig anmeldelse! Vi anbefaler alltid å bruke minst to dager hos oss i høysesongen hvis man skal få med seg alt, og tre dager hvis man skal i Badelandet i tillegg.

Velkommen tilbake til oss!