Fantastisk opplevelse for både voksne og barn. Vi var heldige og fikk se alle dyrene på de to... les mer
Familietur med to barn. Var tre dager i parken. Bodde på hotellet til parken. Ok hotel, litt små... les mer
Vi hadde to fine dager i parken. Var ikke så heldig med været men tror ikke ungene merket det i det hele tatt. Var også godt fornøyd med Kaptein Sabeltann show. Smittevern var også godt ivaretatt i hele parken.
Hei,
Takk for hyggelig anmeldelse, det setter vi stor pris på!
Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen Dyreparken
Vi var utenom sesongen, noe annerledes enn midt i. Manslipper dog å krangle om plassene. De tok inn dyra til mating, synes det kunne vært opplyst om på appen når det var mattid.
Hei Caroline,
Takk for hyggelig tilbakemelding.
Velkommen tilbake til oss!
Hilsen Dyreparken
Skeptisk til slike familieparker.
Men hit vil jeg tilbake.
Hadde 2 dager, men vil ha mer, rakk ikke over alt.
Anbefales, vi hadde barn fra 1- 15 i følge og alle kosa seg og ville ikke hjem.
Hei,
Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en hyggelig anmeldelse!
Velkommen tilbake til oss.
Hilsen Dyreparken
Nesten alle aktiviteter, kiosker og restauranter stengt. Ikke mulig å nyte sommerværet ute i badelandet. Vi brukte vel 15000 for dette oppholdet og det føles som svindel.
Hei,
Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding om hvordan du opplevde ditt besøk hos oss. I ukedagene utenom høysesongen er det begrenset med aktiviteter og spisesteder som holder åpent, men det er et større tilbud i helgene.
Vi håper dere ønsker å besøke oss igjen på et senere tidspunkt.
Hilsen Dyreparken
Strålende vær dagen vi var der, men parken er såpass stor at det ikke føles folksomt.Ryddig ift Covid-19 med køordninger og antibac overalt.Passe med attraksjoner og masse dyr man kan se.Alt i alt et sted man bør besøke i Kristiansand.Lite stress og gøy for barn.
Hei,
Tusen takk for fin anmeldelse. Velkommen tilbake til oss!
Hilsen Dyreparken
Gratis dag i dyreparken for oss studenter på UiA, vi var syv stykk som reiste sammen. Alt i alt er det fint å oppleve Dyreparken, men noen få ting trekker ned.
Knallgode boller i Kardemomme by (3 stk for 39, vel verdt det)!
Parkering: Vi sleit med å betale, vi ville betale for oss her og nå, i stedet for å få regning med gebyr i posten, så vi trålte parkeringsplassen rundt for å finne en bortgjemt automat, på venstre side av hovedinnganga når du kommer fra parkeringsplassen
App, tungvindt å måtte laste ned en egen app for å betale i Dyreparken, jeg vil nå si at kontanter enda er tvungent betalingsmiddel, og hvis folk er redd for smitte, så for de selv betale med kort eller VIPPS. Dette gjorde det mer tungvindt for meg da jeg ville ha bolle.
Drikke: Jeg anbefaler alle å ta med nistemat og drikke, koster 35 kr for brus/drikke på automatene (33 pluss pant), men i Drivhuset den kafeen der koster det 42! Hva i all verden, er det med 25 % mva, mens automatene har 15% mva?
Korona ved kø heksehuset: Ca 30 min, skal vi stå å vente i trinnene med kryss på eller skal vi unngå å stå i de trinnene med tanke på avstand og korona. Mødre lot ungene krype og krele fritt, fram og tilbake mellom ulike familier/grupper, så jeg savner f. eks. grønne trinn til å stå på og røde til å ikke stå på, når man står i kø og en tydelig beskjed fra verten som nedenfor, og bare svarte hvis vi fysisk gikk bort og spurte henne om noe.
Dyrepresentasjoner: Vi fikk ikke plass på noen dyrepresentasjoner selv om vi var der 5-10 min før, pga. maks 200 (eller færre, hvis det er lite plass).
Isprisen, det var få is-typer man kunne kjøpe og prisen lå faktisk to kroner over isprisen på Lindesnes Fyr der jeg har sommerjobb, og jeg trur at vi har ispris som en dagligvarebutikk?
Enveis-gåinga noen steder fungerte halvveis, jeg så folk som gikk mot gangretninga og f. eks. i løvetunnellen sto folk tett i tett, og det var ikke optimalt med tanke på koronaviruset.
Bra skuespill av tante Sofie, politimester Bastian og trikkefører Syvertsen!
Den sorte dame: Vanskeligheter med å skjønne køa der, virker som om den er todelt, noe jeg ikke forstod. Jeg trudde Grevinnen og Den sorte dame var samme kø, her bør det gjøres litt mer oversiktelig. Gøy skuespill og tur på Grashavet!
Tømmerrenna er gøy og der tar de smittevern på alvor, bra.
Hei Martin,
Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en grundig tilbakemelding. Når det gjelder parkering kan avgiften betales kostnadsfritt via nettside eller app. Vi tar med oss tilbakemeldingene dine i vårt forbedringsarbeid.
Velkommen tilbake til oss.