Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Høstferie i Dyreparken

Herlig høstferie i Dyreparken i strålende sol. Det var ikke samme stemning som om sommeren siden... les mer

Anmeldt 1 uke siden
801sivk
via mobile enheter
Dyreparken

Flott park med vekt på dyrevelferd! Sikkert greit å være der utenfor høysesong, ellers blir det mye... les mer

Anmeldt 15. september 2021
elink616
Les alle 1 427 anmeldelsene
  
Anmeldelser (1 427)
Filtrer anmeldelser
1 427 resultater
Vurdering fra reisende
806
402
124
58
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
806
402
124
58
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7075 av 1 427 anmeldelser
Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Flott rom mot vannet og sjørøvergrillen.
Vi var på gjennomreise og ringte inn til Dyreparken og hotellet for å undersøke muligheten til å ta en natt og dag i Dyreparken før vi reiste hjem.
Etter at telefonen min ble satt videre flere ganger, uten å ha fått svarene jeg trengte, bestilte vi rom. Hotellet og betjeningen var flott.

Imidlertid følte vi oss skikkelig snytt da vi dagen etter løser billett i Dyreparken, går inn og finner at ALLE aktivitetene for barn var stengt!!!
Tilgjengelig informasjon tilsa mating av sibirsk tiger (som floppet, men slikt kan skje) blant det ‘rikholdige programmet’. Det rikholdige programmet inneholdt åpen dyrepark, men absolutt ALT annet stengt for sesongen.
I forkant hadde vi fått flere e-poster med teasere for høstens program.
Nå har vi lært; når Dyreparken annonserer hva som er åpent, betyr det at alt annet ikke er det!
Vi fikk se dyr i dyreparken, underholdningen visste vi var avsluttet for sesongen, men våre to på 6 og 8 ble fryktelig skuffet!

Dato for opplevelse: september 2020
1  Takk, frodemod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2020

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en ærlig anmeldelse, og vi beklager at du ikke fikk svar på dine spørsmål når du tok kontakt med oss. Utenom høysesongen varierer tilbudet i Dyreparken, og i ukedagene er det i hovedsak dyrene som er hovedattraksjon. I helgene er det noe høyere aktivitetsnivå.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Vennlig hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Fin tur til parken. Eneste var vi savna bedre skilting til de forskjellige dyra. Og en tydeligere «rute» rundt i parken.

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, emlih2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2020

Hei,

Takk for hyggelig anmeldelse.

Velkommen tilbake til oss!

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

En flott helg for store og små. Passe menge mennesker i parken. Gode smittervernstiltak. Showene fungerer bra. Hyggelige ansatte i parken. Dyreparken -appen fungerer kjempefint. Lett og få oversikt. Fint med inngang 1 time før ordinær åpningstid ved booking på Dyreparken hotell.

Dato for opplevelse: september 2020
1  Takk, MartheO27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2020

Hei Marthe,

Tusen takk for veldig hyggelig anmeldelse!

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Vi var en dagstur i dyreparken i starten av september og var svært heldige som fikk muligheten til å se omtrent alle dyrene. Jeg personelig var utrolig fornøyd med å se alle de nordiske dyrene. Noe å være obs på var at det utenfor sesongen var ingen cafeer eller butikker åpne inne i dyreparken.

Dato for opplevelse: september 2020
1  Takk, tirilconstansed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2020

Hei Tiril,

Takk for fin anmeldelse! Så hyggelig å lese at dere fikk sett nesten alle dyrene. I ukedagene utenom høysesongen er det i utgangspunktet dyrene som er hovedattraksjon, så det er færre aktiviteter og spisesteder åpne i denne perioden.

Velkommen tilbake til oss.

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Vi har nettopp flyttet til Kristiansand og skulle derfor (selvfølgelig) oppleve Dyreparken. Vi valgte en dag med bra vær... Det gjorde opplevelsen bra, men det er ganske enkelt ikke lett å se på netsiden at nesten alt er stengt på hverdager fra sommerferien har sluttet... Der var virkelig ikke noe «fornøyelig» i de tilbudene som var... Men vi hadde en bra dag tross dette og følte vi fikk opplevd noe. Vi likte stemningen og en følelse av at det var «autentisk».

Vi så på et skilt ved inngangen at uteområdene i badelandet var stengt på hverdager og valgte da å vente. Vi dro søndag. Her var veldig mye likevel stengt... Utover det hadde dere veldig dårlig kontroll på smittevern i omkledningsrommet der var alt alt for mye folk der i perioder. Ingen kontrollerte... Flere medarbeidere stod i stedet for å kose snakket i resepsjonen der. Lov det, hvis alt er på stell, men det var det virkelig ikke denne dagen. Renhold var ganske dårlig. Mye snask i dusjene og omkring pool områdene. Badelandet har mye koselige ting - hvis de var åpne. Jeg ble dessverre skuffet.

Jeg synes generelt dere bør være flinkere på opplysning på hjemmesiden deres. Ser der er andre som har gitt dere liknende tilbakemelding. Folk opplever at de blir lurt ellers og som deres medarbeider sa så skulle man trykke på det med smått for å se at ting var stengt. Hvorfor skal det være med smått? Er der noen grunn for å holde den informasjon tilbake? Hvis dere tenker det er helt innafor? Jeg hadde aldri blitt skuffet hvis jeg visste hva jeg gikk inn til og betalte for. Vi kjøpte billett til helgen for å oppleve at uteområdet var åpent og så var alt likevel ikke det. Det var alt der stod på skiltet utenfor, uteområder åpent på helger.

Utover det bør dere jo nok koordinere prisene for parkering med «sesongen». Litt tullete at skulle betale for sommersesong parkering når dere kjører etter lavsesong i parken.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Rikkefm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2020

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en ærlig tilbakemelding. Her er det flere ting vi kan ta med oss videre i vårt forbedringsarbeid.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser