Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Høstferie i Dyreparken

Herlig høstferie i Dyreparken i strålende sol. Det var ikke samme stemning som om sommeren siden... les mer

Anmeldt 16. oktober 2021
801sivk
via mobile enheter
Dyreparken

Flott park med vekt på dyrevelferd! Sikkert greit å være der utenfor høysesong, ellers blir det mye... les mer

Anmeldt 15. september 2021
elink616
Les alle 1 427 anmeldelsene
  
Anmeldelser (1 427)
Filtrer anmeldelser
1 427 resultater
Vurdering fra reisende
806
402
124
58
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
806
402
124
58
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6772 av 1 427 anmeldelser
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Enten det er et besøk på 1 time eller en hel dag er et besøk i Dyreparken vel verdt pengene. Har man årskort som vi og mange med oss har, får man flere gode fordeler i tillegg.
Vil også si at Dyreparken har løst Corona situasjonen veldig bra.

Dato for opplevelse: september 2020
1  Takk, thomashansen2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2020

Hei Thomas,

Tusen takk for fin anmeldelse, det setter vi stor pris på. Hyggelig at du har lagt merke til og er fornøyd med alle tiltakene vi har iverksatt ifm koronasituasjonen.

Vennlig hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2020

Fantastisk fin helg med flotte opplevelser. Deilig å være her i lavsesong.
Det har etablert seg et "råne-miljø" like utenfor gjerdene på parken og det kommer noen ganger flere hundre biler som smeller og bråker helt til i 3-4 tida på natta. Det skjedde denne helgen og i følge lokalavisen og facebook skjer det jevnlig og nokså organisert.
Håper de klarer å få kontroll på dette, for overnattingen i Kardemommeby ligger så nært dette samlingsttedet at man til tross for ørepropper og godt sovehjerte blir holdt våken, noe som går ut over opplevlelsen og formen dagen etter.

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, 438janl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2020

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en anmeldelse. Det har blitt iverksatt flere tiltak lokalt etter dette rånetreffet, og det vil forhåpentligvis ikke skje igjen i nærheten av Dyreparken.

Velkommen tilbake til oss.

Vennlig hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Alle aktivitetene er stenge. Det var bare en kaffe åpent, virkelig en skuffene opplevelse. Det er ganske dyrt også, kan ikke anbefales.

Dato for opplevelse: september 2020
3  Takk, arsun86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2020

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en ærlig anmeldelse. Utenom høysesongen varierer tilbudet i Dyreparken, og i ukedagene er det i hovedsak dyrene som er hovedattraksjon.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Vennlig hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Flott rom mot vannet og sjørøvergrillen.
Vi var på gjennomreise og ringte inn til Dyreparken og hotellet for å undersøke muligheten til å ta en natt og dag i Dyreparken før vi reiste hjem.
Etter at telefonen min ble satt videre flere ganger, uten å ha fått svarene jeg trengte, bestilte vi rom. Hotellet og betjeningen var flott.

Imidlertid følte vi oss skikkelig snytt da vi dagen etter løser billett i Dyreparken, går inn og finner at ALLE aktivitetene for barn var stengt!!!
Tilgjengelig informasjon tilsa mating av sibirsk tiger (som floppet, men slikt kan skje) blant det ‘rikholdige programmet’. Det rikholdige programmet inneholdt åpen dyrepark, men absolutt ALT annet stengt for sesongen.
I forkant hadde vi fått flere e-poster med teasere for høstens program.
Nå har vi lært; når Dyreparken annonserer hva som er åpent, betyr det at alt annet ikke er det!
Vi fikk se dyr i dyreparken, underholdningen visste vi var avsluttet for sesongen, men våre to på 6 og 8 ble fryktelig skuffet!

Dato for opplevelse: september 2020
1  Takk, frodemod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2020

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en ærlig anmeldelse, og vi beklager at du ikke fikk svar på dine spørsmål når du tok kontakt med oss. Utenom høysesongen varierer tilbudet i Dyreparken, og i ukedagene er det i hovedsak dyrene som er hovedattraksjon. I helgene er det noe høyere aktivitetsnivå.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Vennlig hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Fin tur til parken. Eneste var vi savna bedre skilting til de forskjellige dyra. Og en tydeligere «rute» rundt i parken.

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, emlih2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2020

Hei,

Takk for hyggelig anmeldelse.

Velkommen tilbake til oss!

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser