Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Dyreparkens beste show

Fantastisk show for unge og gamle, til en rimelig pris. Den beste forestillingen som er i... les mer

Anmeldt 2 dager siden
Getaway49648877673
,
Kristiansand, Norge
via mobile enheter
Flott opplevelse, verdt et besøk ekstra

Var på besøk i Dyreparken i Mai, litt før selve hovedsesongen satt i gang for fullt. Vi var der på... les mer

Anmeldt 5 dager siden
Smile F
,
Halden, Norge
Les alle 1 459 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (1 459)
Filtrer anmeldelser
1 459 resultater
Vurdering fra reisende
816
413
128
61
41
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
816
413
128
61
41
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4853 av 1 459 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Lange køer, fungerer IKKE med matappen. Vi bestilte to kanelboller og 1 kaffe og måtte vente i 45 minutter!
Maten er heller ikke mye å skryte av-burde vært mye mer variert å velge mellom. Ikke bare hamburger, pølse , pommesfrites og pizza. Og kylling nuggetsene var så vonde at vi kastet de! Og ikke minst dyrt!!
Kaptein sabeltann showet var og skuffende. Hadde store forventninger til nytt show, men det var lite handling og brå avslutning. Og er ikke mye dyr man får sett pga kø eller de ikke er der. Skuffende.

Dato for opplevelse: juni 2021
1  Takk, nadiaj675
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2021

Hei,

Takk for at du har gitt oss en anmeldelse. Det er leit å lese at dere er skuffet etter sommerens besøk. Neste sommer har vi premiere på nytt Kaptein Sabeltann-show som varer lenger enn årets forestilling, som ble satt opp som følge av begrensninger pga pandemien. Vi håper dere velger å besøke oss igjen på et senere tidspunkt, og at vi da leverer bedre.

Med vennlig hilsen Maria, Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Helt forferdelig lang ventetid på absolutt alt. Ihvertfall 2 timer. I tillegg får du ikke betalt med hverken kort eller kontant, kun app.

Dato for opplevelse: juli 2021
3  Takk, Y5167FQandreasr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2021

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en ærlig anmeldelse. Vi har dessverre opplevd lange køer i sommer på mange av de mest populære attraksjonene. Vi vil se på løsninger for å unngå det samme neste sommer.

Velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen Maria, Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Fikk en veldig overraskelse. Dyreparken tvinger kundene sine til å bruke en app for bestilling og betaling inne i parken. Det var ikke mulig og kjøpe mat eller is i parken uten at du har denne appen. Dette er ikke greit. Spesielt da mange ikke fikk appen til å fungere. Jeg tok kontakt med parken og fikk ikke noe hjelp til å løse problemet. Vi hadde cash, kort og vips.

Mvh Chriss Johnsen

Dato for opplevelse: juli 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
3  Takk, chrissj2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2021

Hei,

Takk for at du har gitt oss en ærlig anmeldelse. Det stemmer at mat og diverse må bestilles via Dyreparken-appen, dette er et av våre smittevernstiltak for å beskytte ansatte og gjester, og for å unngå lange køer for å bestille mat. De som ikke har appen kan kjøpe gavekort hos utvalgte utsalgssteder, og vi beklager hvis dere ikke fikk informasjon om dette. Vi har også andre nødløsninger hvis appen skulle ha tekniske problemer som gjelder for mange den samme besøksdagen.

Med vennlig hilsen Maria, Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

2 dager i Dyreparken + Badelandet med overnatting i Kardemommeby og Sirkus Jesper var stor suksess for 2 voksne og 3 barn fra 4 - 11 år. Vårt 4.besøk og kommer gjerne tilbake :)

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Wanderer830053
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2021

Hei,

Takk for hyggelig anmeldelse! Velkommen tilbake til oss :)

Med vennlig hilsen Maria, Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Kardemomme by er Norges vakreste, mest harmoniske og mest komplette by. Tusen takk til alle fantastiske mennesker som arbeider (bor!) der, og som er «i rolle» hele tiden. Overnatting i Kardemomme by er helt magisk, og kan ikke måle seg med noe. Når trikkefører Syvertsen kom ut av nabohuset for å vaske skinnene tidlig om morgenen gjorde både store og små store øyne. Rett og slett gjennomført fra a til å. Sirkus Jesper var nyhet for oss - og et vanvittig bra show.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, fr_yaa2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dyreparkenkrs, Kundeansvarlig på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2021

Hei,

Takk for veldig hyggelig anmeldelse! Både overnatting i Kardemomme by og kveldsforestillingen Sirkus Jesper kan varmt anbefales.

Velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen Maria, Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser