Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Supert, men proaktiv informasjon hadde gjort alt bedre

Kjempe fin opplevelse utenfor høysesong. Familie på 6 med barn i alderen 10-2. vi overnattet 2... les mer

Anmeldt 17. august 2023
Åse H
,
Oslo, Norge
Veldig bra park

Veldig fin park med mye å gjøre. Vi var fornøyde alle mann og imponert. Kjempeartig med... les mer

Anmeldt 15. august 2023
Kristine V
Les alle 1 518 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (1 518)
Filtrer anmeldelser
1 518 resultater
Vurdering fra reisende
844
426
132
65
51
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
844
426
132
65
51
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6166 av 1 518 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Vi var på show med Sirkus Jespersen i Dyreparken. Dette var underholdende og gøy! 🤩 Vi tok med vår datter på snart 3år, og showet det fanget abosolutt hennes oppmerksomhet. Anbefales 🤩

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, sarahnesse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christine B, Guest Relations Manager på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2022

Så gøy å høre! Tusen takk for så fin tilbakemelding :-) Mvh Christine, Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Et uforglemmelig opphold for store og små. Nydelig frokost fra Bakeren. Barna hentet frokosten, hver dag. Litt gulvkaldt (mur), så et godt tips er tøfler/slippers. Barna sprang rundt på egen hånd i byen, og alle som jobbet i parken var supervennlige og hjelpsomme

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, ragnhildstr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christine B, Guest Relations Manager på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2022

Tusen takk for så hyggelig kommentar. Gøy å lese at dere har hatt et fantastisk opphold hos oss :-) Mvh Christine, Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Vi hadde to flotte dagen i parken, og ei natt i Kardemommeby 29-30.07.22
Mange flotte inntrykk og opplevelser for både store og små rundt om i hele parken.
Bodde i hus nr 17 med fantastisk utsikt over torget da de underholdt oss.
Hakkebakkeskogen toget og Sirkus jesper var et stort høydepunkt!!!
Eneste var at det sto i papirene vi skulle få besøk av en beboer i byen, men ingen kom. Barna ventet helt fram til kl 11,men da måtte vi sjekke ut, så de ble veldig skuffet.

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, 835tonek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christine B, Guest Relations Manager på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2022

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding. Gøy å lese at dere har hatt så gode opplevelser hos oss :-) Synd at det ble avsluttet med en skuffelse for barna, og beklager dette. Beboerne i byen er ute i gatene og hilser på sine medborgere (overnattingsgjestene våre). Det er ikke alltid de rekker å gå innom alle hus i høysesong, så anbefaler derfor at gjester har dørene åpne og evt. oppsøker beboerne i gata dersom det tar litt tid. Jeg vil ta dette videre internt hos oss. Håper dere kommer tilbake en annen gang. Mvh Christine, Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2022 via mobile enheter

Alle ansatte skal ha meget skryt for god service, imøtekommelig, blide og hyggelige. Hakkebakkeskogen og kutoppen show helt utrolig bra! Parken er fantastisk for store og små. Desverre litt skuffet over mat tilbudet. Hva med en ordentlig isbod? med kule is, softis og all slags mulig tilbehør. Savnet eplekake/eplepai/bringebærpai på kutoppen og en tykk milkshake. Savnet også å få kjøpt noe så enkelt som en pølse i brød. I kardemommeby burde det bugnet av utvalg i bakeriet, opplevde tørre bakevarer som vi måtte bestille via app. Beste vi spiste var pizza i kapteinsabeltanns verden, ok pris og god pizza. Alt i alt kommer vi absolutt tilbake!

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, c0larl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jonas_n_dp, Ansatt i markedsavdelingen på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2022

Hei, og takk for fin anmeldelse! Fine innspill angående mat som vi noterer oss. Ønsker dere en fortsatt fin sommer! Mvh Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Cirkus Jesper var en positiv overraskelse, som gjerne kunne vart litt kortere. Besøk av tante Sofie om morningen i kardemommeby var helt supert.
I hus nr21 var det en køyeseng, og en familiekøye (kun 120cm bredde i den "store" sengen). Den store sengen manglet dessverre overmadrass.

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, kristineahog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jonas_n_dp, Ansatt i markedsavdelingen på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2022

Hei, og takk for din anmeldelse! Så gøy at dere fikk oppleve Sirkus Jesper. Vi noterer oss at det mangler en overmadrass i hus nr 21. Ønsker dere en fortsatt fin sommer, mvh Dyreparken.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser