Fantastisk opplevelse for både voksne og barn. Vi var heldige og fikk se alle dyrene på de to... les mer
Familietur med to barn. Var tre dager i parken. Bodde på hotellet til parken. Ok hotel, litt små... les mer
Kaptein Sabeltann show var fantastisk bra. Dagen etter i Dyreparken var også meget bra. Det jeg reagerer på er at stort sett alt av salgseffekter er produsert i Kina. Prisene er også meget stive så fortjenesten må være enorm. Hadde man heller satset på lokale eller mer kortreiste produktet så hadde prisen vært mer akseptabel (selv om den var høyere) og det hadde vært bedre for miljøet. Dette hadde også vært mer inn i tiden og ett godt salgsargument
Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi arbeider nettopp med å forbedre dette, og allerede i år vil noen av våre suvenirprodukter være produsert i Norge :-) Mvh Christine, Dyreparken
Vi var på show med Sirkus Jespersen i Dyreparken. Dette var underholdende og gøy! 🤩 Vi tok med vår datter på snart 3år, og showet det fanget abosolutt hennes oppmerksomhet. Anbefales 🤩
Så gøy å høre! Tusen takk for så fin tilbakemelding :-) Mvh Christine, Dyreparken
Et uforglemmelig opphold for store og små. Nydelig frokost fra Bakeren. Barna hentet frokosten, hver dag. Litt gulvkaldt (mur), så et godt tips er tøfler/slippers. Barna sprang rundt på egen hånd i byen, og alle som jobbet i parken var supervennlige og hjelpsomme
Tusen takk for så hyggelig kommentar. Gøy å lese at dere har hatt et fantastisk opphold hos oss :-) Mvh Christine, Dyreparken
Vi hadde to flotte dagen i parken, og ei natt i Kardemommeby 29-30.07.22
Mange flotte inntrykk og opplevelser for både store og små rundt om i hele parken.
Bodde i hus nr 17 med fantastisk utsikt over torget da de underholdt oss.
Hakkebakkeskogen toget og Sirkus jesper var et stort høydepunkt!!!
Eneste var at det sto i papirene vi skulle få besøk av en beboer i byen, men ingen kom. Barna ventet helt fram til kl 11,men da måtte vi sjekke ut, så de ble veldig skuffet.
Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding. Gøy å lese at dere har hatt så gode opplevelser hos oss :-) Synd at det ble avsluttet med en skuffelse for barna, og beklager dette. Beboerne i byen er ute i gatene og hilser på sine medborgere (overnattingsgjestene våre). Det er ikke alltid de rekker å gå innom alle hus i høysesong, så anbefaler derfor at gjester har dørene åpne og evt. oppsøker beboerne i gata dersom det tar litt tid. Jeg vil ta dette videre internt hos oss. Håper dere kommer tilbake en annen gang. Mvh Christine, Dyreparken
Alle ansatte skal ha meget skryt for god service, imøtekommelig, blide og hyggelige. Hakkebakkeskogen og kutoppen show helt utrolig bra! Parken er fantastisk for store og små. Desverre litt skuffet over mat tilbudet. Hva med en ordentlig isbod? med kule is, softis og all slags mulig tilbehør. Savnet eplekake/eplepai/bringebærpai på kutoppen og en tykk milkshake. Savnet også å få kjøpt noe så enkelt som en pølse i brød. I kardemommeby burde det bugnet av utvalg i bakeriet, opplevde tørre bakevarer som vi måtte bestille via app. Beste vi spiste var pizza i kapteinsabeltanns verden, ok pris og god pizza. Alt i alt kommer vi absolutt tilbake!
Hei, og takk for fin anmeldelse! Fine innspill angående mat som vi noterer oss. Ønsker dere en fortsatt fin sommer! Mvh Dyreparken
Cirkus Jesper var en positiv overraskelse, som gjerne kunne vart litt kortere. Besøk av tante Sofie om morningen i kardemommeby var helt supert.
I hus nr21 var det en køyeseng, og en familiekøye (kun 120cm bredde i den "store" sengen). Den store sengen manglet dessverre overmadrass.
Hei, og takk for din anmeldelse! Så gøy at dere fikk oppleve Sirkus Jesper. Vi noterer oss at det mangler en overmadrass i hus nr 21. Ønsker dere en fortsatt fin sommer, mvh Dyreparken.