Moro for store og små

Fantastisk opplevelse for både voksne og barn. Vi var heldige og fikk se alle dyrene på de to... les mer

Anmeldt 25. august 2024
Charmat90
Holmestrand, Norge
Familietur i juli

Familietur med to barn. Var tre dager i parken. Bodde på hotellet til parken. Ok hotel, litt små... les mer

Anmeldt 10. august 2024
Finvaag
Mo i Rana, Norge
Les alle 1 554 anmeldelsene

Anmeldt 18. juli 2022

Sirkus Jesper var overraskende morsomt og underholdende! Flinke og allsidige artister! Mye latter og kos for store og små.

Takk, gibakk
Henrik J, Marketing på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2022

JA! Vi er helt enige, Sirkus Jesper er sååå morsomt! Vi er så glade for at dere også syntes det! Takk for en fin tilbakemelding! :D Ha en fortsatt fantastisk sommer!

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Trettende året med Dyreparken og Sabeltann-forestillinger. Veldig fornøyde i år og. Hyggelig å bo i Kardemomme By! Veldig vennlig og imøtekommende personale overalt - også sjørøverne som dukker opp rundt omkring.

Takk, haakoni937

13. året?! :O WOW! Det er imponerende, Haakon! Tusen takk for en fin tilbakemelding! Vi håper dere kommer tilbake til et 14. år! ;) Ha en fortsatt fantastisk sommer!

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Vi elsker det! Å bo i Kardemommeby er kjempe gøy. Barna vil ikke hjem. Vi må tilbake. Alt fra dyr til Hakkebakkeskogen til sjørøvere. Men favoritten i år er nok politimester Bastian. Barna savner deg.

Takk, Viktoria_Ekrem

Sååå hyggelig å høre, Viktoria! Vi blir så glade av slike tilbakemeldinger. Vi håper virkelig vi ser dere ved en seinere anledning! Ha en fortsatt fantastisk sommer!

Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Vi hadde det kjempe gøy i dyreparken. Synd at maten ikke levde opp til forventningene. Vi spiste pizza på kongens bord. Det Smakte bare tomat purre. Ikke engang barnet likte pizzaen.

Takk, Sultenmage
Christine B, Guest Relations Manager på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2022

Så hyggelig at dere har hatt det kjempegøy i Dyreparken. Leit å høre at matopplevelsen ikke var så bra, og håper dere gav beskjed til våre ansatte i restauranten om dette. Håper å se dere igjen. Mvh Christine, Dyreparken

Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Kaptein Sabeltann show var fantastisk bra. Dagen etter i Dyreparken var også meget bra. Det jeg reagerer på er at stort sett alt av salgseffekter er produsert i Kina. Prisene er også meget stive så fortjenesten må være enorm. Hadde man heller satset på lokale eller mer kortreiste produktet så hadde prisen vært mer akseptabel (selv om den var høyere) og det hadde vært bedre for miljøet. Dette hadde også vært mer inn i tiden og ett godt salgsargument

Takk, j_runds2018
Christine B, Guest Relations Manager på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2022

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi arbeider nettopp med å forbedre dette, og allerede i år vil noen av våre suvenirprodukter være produsert i Norge :-) Mvh Christine, Dyreparken