Dyreparken i Kristiansand: En Uforglemmelig Opplevelse for Hele Familien

Dyreparken i Kristiansand er en av Norges mest populære attraksjoner, og det er lett å forstå... les mer

Anmeldt i går
Joakim L S
Moro for store og små

Fantastisk opplevelse for både voksne og barn. Vi var heldige og fikk se alle dyrene på de to... les mer

Anmeldt 25. august 2024
Charmat90
Holmestrand, Norge
Les alle 1 556 anmeldelsene

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Selve dyreparken var som vanlig super, men hyttene i Juliusskogen skuffer massivt!
-Så smått at du ikke har plass til å legge fra deg noe som helst nesten. Ingen små hyller. Kun tre enkle knagger til å henge noe på, i hele hytta. Hadde hjulpet utrolig mye med mange flere knagger til å henge fra seg feks jakker, toalettmapper, en liten bag osv.
-Hver gang du skal låse/låse opp ytterdøra, må du slå inn en 9sifret kode på en sirkulær kodelås, hvor nøkkelen henger festa i kjetting inni. Vært mye bedre med 4sifra kodelås på selve døra, dette er utrolig tungvindt!
-Mange plasser du slår deg på, feks en stokk som stikker ut på den lave køyesenga, ungen skrapa ryggen sin skikkelig på denne. På nettingsenga, stikker ramma så mye lengre ned enn sengebunnen (man må gå bøyd under denne for å komme seg ut på verandaen), så du kan nesten garantere at du dunker hodet ditt i sengekanten på vei inn igjen.

Takk, 730marita
Trine E, Guest Relations Manager på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2022

Takk for din tilbakemelding! Hyggelig at dere har hatt det fint i Dyreparken. Det var synd å høre at dere ikke var tilfreds med overnattingen, og vi tar tilbakemeldingen din med oss videre.

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Supert Kaptein Sabeltannshow - som vi hadde gledet oss til enormt lenge! At 4-åringen syntes det ble alt for skummelt, og måtte evakueres i bilen, kan ikke legges på parken. Hun ble veldig redd, men de ansatte prøvde å gjøre alt for å trygge henne sammen med mor, dessverre til ingen nytte. Vi fikk stå oppe bak, men kanonene og smellene ble for skummelt der også. Men hva er vel et KS show uten litt kanoner? Servicen de ansatte ga oss når yngste ble redd var enorm og ikke minst varm. Tusen takk, dere er flinke! 6-åringen derimot hadde det kjempe moro, selv om det var litt skummelt. Heksa Miriam ble en favoritt! Til jul i år skal vi ønske oss årskort, og vi kommer selvsagt tilbake. Kanskje ikke på show med hun yngste neste sommer, men kanskje sommeren der igjen. Vi gleder oss allerede!

Takk, Katrine P
Trine E, Guest Relations Manager på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Tusen takk for fin tilbakemelding! Veldig hyggelig å høre at dere har hatt en god opplevelse, selv om det ble litt skummelt for minstejenta. Vi satser på at hun synes det blir litt mindre skummelt om to år! Ha en fin sommer videre.

Anmeldt 18. juli 2022

Sirkus Jesper var overraskende morsomt og underholdende! Flinke og allsidige artister! Mye latter og kos for store og små.

Takk, gibakk
Henrik J, Marketing på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2022

JA! Vi er helt enige, Sirkus Jesper er sååå morsomt! Vi er så glade for at dere også syntes det! Takk for en fin tilbakemelding! :D Ha en fortsatt fantastisk sommer!

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Trettende året med Dyreparken og Sabeltann-forestillinger. Veldig fornøyde i år og. Hyggelig å bo i Kardemomme By! Veldig vennlig og imøtekommende personale overalt - også sjørøverne som dukker opp rundt omkring.

Takk, haakoni937

13. året?! :O WOW! Det er imponerende, Haakon! Tusen takk for en fin tilbakemelding! Vi håper dere kommer tilbake til et 14. år! ;) Ha en fortsatt fantastisk sommer!

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Vi elsker det! Å bo i Kardemommeby er kjempe gøy. Barna vil ikke hjem. Vi må tilbake. Alt fra dyr til Hakkebakkeskogen til sjørøvere. Men favoritten i år er nok politimester Bastian. Barna savner deg.

Takk, Viktoria_Ekrem

Sååå hyggelig å høre, Viktoria! Vi blir så glade av slike tilbakemeldinger. Vi håper virkelig vi ser dere ved en seinere anledning! Ha en fortsatt fantastisk sommer!