Moro for store og små

Fantastisk opplevelse for både voksne og barn. Vi var heldige og fikk se alle dyrene på de to... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Charmat90
Holmestrand, Norge
Familietur i juli

Familietur med to barn. Var tre dager i parken. Bodde på hotellet til parken. Ok hotel, litt små... les mer

Anmeldt 10. august 2024
Finvaag
Mo i Rana, Norge
Les alle 1 554 anmeldelsene

Anmeldt 5. juli 2023 via mobile enheter

Fantastisk gode skuespillere, utrolig flotte dyr i tilrettelagt natur og sang og musikk som skaper god stemning! Supre opplevelser for barn og voksne. Flotte planter og trær. Rent, ryddig og tilgjengelige toaletter overalt!
Den Sorte Dame: Det burde vært TYDELIG merket at man må forhåndsbestille plass på skuta, hele billett/drop-in ordningen må markeres bedre slik at man ikke står i kø med småunger og til slutt blir avvist.
Mat: Spis heller en stor og god frokost FØR du kommer inn i parken og en god middag ETTER parken. Totalt for en familie blir det veldig dyrt med full middag/lunsj i parken, ta heller en DirtyFries eller lignende som en liten smårett underveis. Soko Løveburgeren var spesielt skuffende, dyrt, dårlig mat, hadde ikke alt som stod på menyen, maten måtte hentes ute i regn og vind, vi fikk pappbegre med ny design (umulig å drikke av) og sugerør hadde de ikke, brus ble sølt på klær, bord og gulv.
Hva skjedde med den fantastiske buffeten de hadde på Sokos før? Såååå skuffende…
Bortsett fra det var dette en nydelig opplevelse for hele gjengen!

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, Nordavinden
annikensf, Sales Manager E-commerce på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2023

Takk for anmeldelsen din. Så fint å høre at både store og små hadde et innholdsrikt opphold i Dyreparken. Det var leit å høre at maten ikke levde opp til forventingene. Vi ønsker alltid å levere en god opplevelse for våre gjester, og vi tar med oss tilbakemeldingen din videre. Velkommen tilbake, og god sommer!

Anmeldt 2. juli 2023 via mobile enheter

Positivt: Nydelig park, fantastiske show, masse herlige opplevelser og dyrene har det relativt bra, tatt i betraktning at de lever i fangenskap. Hakkebakkeskogen togen og cirkus jesper var supert

Negativt: helt vanvittig dyrt! 4 ganger normal pris for alt! Og litt dårlig skilting. Man svir fort av 20 000 på en helg.

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, Explore775319
annikensf, Sales Manger E-commerce på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2023

Takk for hyggelig anmeldelse. Det er veldig fint å høre at dere hadde en god opplevelse i Dyreparken. Vi setter pris på dine tilbakemeldinger.

Anmeldt 27. juni 2023

Vi var tre familier som leide hus i Kardemommeby 21-23. juni. Huset var ganske nedslitt.

Vi fikk kun to nøkler (kun fysiske nøkler) som skulle deles på de tre familiene. Dette skapte en god del samordingsproblemer som kunne vært unngått med flere nøkler eller aller helst elektroniske bånd. Slike bånd burde fungere både som husnøkkel og på attraksjonene vi hadde bestilt. Tid for oppgradering Dyreparken!

Barna koste seg på attraksjonene som var åpne, og det var lite kø, deilig! Men ulempen var at flere attraksjoner ikke hadde åpnet, bl a toget i Hakkebakkeskogen.

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, torilll441
annikensf, Sales Manager e-commerce på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2023

Takk for din anmeldelse. Det var leit å høre at nøkkelsituasjonen skapte ekstra logistikk for dere. Vi setter pris på tilbakemeldingen slik at vi kan fortsette å utvikle oss.

Det er kjempefint å høre at de minste koste seg i Dyreparken. Vi ønsker alltid å ha et jevnt tilbud av åpne aktiviteter, og forsøker til en hver tid å ha en oppdatert kalender på våre nettsider over hva som er åpent. Vi håper vi ser dere igjen. Fortsatt god sommer!

Anmeldt 27. juni 2023 via mobile enheter

matprisene er altfor høye at det ikke går ann og prisen på leker der inne er helt sinnsykt 500kr for en bamse. det er altfor få attraksjoner der inne flr ungdommer og rengjøringen er ikke den beste badelandet er veldig bra med mange attraksjoner for forskjellige aldre og man går nesten aldri lei

Dato for opplevelse: november 2022
Takk, benjaminrN5091LA
Christine B, Advisor på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2023

Takk for din tilbakemelding. Leit å høre at du har hatt noen dårlige opplevelser hos oss, men samtidig hyggelig å høre at dere syntes Badelandet var fint for hele familien. Ønsker dere en fin sommer!

Anmeldt 21. juni 2023

Flott tur med toget gjennom Hakkebakkeskogen! Supre skuespillere og sangere og vi sang med alle mann! :)

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, bentei2014
Christine B, Communication advisor på Dyreparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2023

Så gøy å høre dere hadde flotte opplevelser hos oss. Tusen takk for ditt stjernedryss og superhyggelige tilbakemelding. Håper vi ses igjen snart. God sommer!