Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Et veldig interessant museum

Veldig hyggelig betjening, og interessant historie som er godt fremstilt slik at det passer for... les mer

Anmeldt 21. juli 2022
Daffe
,
Oslo, Norge
God historie og tilrettelagt.

Hyggelig betjening og jeg kom meg godt frem med rullestol. Spennende historie og veldig god... les mer

Anmeldt 21. juni 2021
Isak R
via mobile enheter
Les alle 128 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (128)
Filtrer anmeldelser
128 resultater
Vurdering fra reisende
62
53
12
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
62
53
12
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 128 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2018

Kanonmuset ligger på Krodden i Kristiansand.En stor kanon,som for øvrig aldri har blitt avfyrt.Ligger i naturskjønne omgivelser med utsikt mot Danmark og Skagerak,Flekkerøya Sømslandet og Kristiansand.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, irakesile
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Eva H, Konsulent på Kristiansand Kanonmuseum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2018

Hei!

Takk for at du tok deg tid til å skrive noen hyggelige ord om museet. Det setter vi pris på.

Hilsen Eva H

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Super måte å kombinere litt historieundervisning med en flott tur i sørnorsk flott natur. Her kan du gå lange turer, eller bare kikke rett i nærheten. Fint også med en tur i "ammunisjonstoget".

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Eva H, Konsulent på Kristiansand Kanonmuseum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018

Hei Tom

Så gøy at du setter pris på muligheten til å kombinere historie og natur. Kanonmuseet er jo fullt av begge deler og det er alltid moro å høre at det blir satt pris på.

Hilsen Eva H

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2018 via mobile enheter

Det var kanoner der som var fine. Museet er kanonbra! Kanonfin utsikt over Kristiansand og omegn. Anbefales kanonsterkt!

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, 386olavb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Eva H, Konsulent på Kristiansand Kanonmuseum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. april 2018

Takk for en kanonbra anmeldelse av museet og velkommen tilbake.

Kanonhilsen Eva

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2018

Eneste virkelig store kanon ennå funksjonell i NOrden - og med autentiske omgovelser - og i tillegg fungerende ammunisjonsjernbane. Største i Europa?

Dato for opplevelse: juli 2017
2  Takk, Hans Otto L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Eva H, Konsulent på Kristiansand Kanonmuseum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2018

Hei, takk for fine ord. Kanonen på Møvig er verdens nest største kanon noensinne montert på land - det er ikke så verst?

HIlsen Eva H

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. desember 2017

Det er helt ufattelig stor kanon som står her, med skalaer til innstilling på løpet ned til millimeter. Kassamaten er så gigantisk at det er en fryd. Selve området Møvig Fort, er det også amunisjonstog du kan reise med, samt at det er et fint turområde. Her er det fint å gå og å løpe.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, hlaud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Eva H, konsulent på Kristiansand Kanonmuseum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. desember 2017

Hei

Det er alltid hyggelig å lese at våre besøkende er fornøyde. Takk for at du tok deg tid til å dele!

Hilsen Eva H

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser