Veldig hyggelig betjening, og interessant historie som er godt fremstilt slik at det passer for... les mer
Hyggelig betjening og jeg kom meg godt frem med rullestol. Spennende historie og veldig god... les mer
Til tross for noe dårlig skilting når du kommer med egen bil er stedet spennede med sin historie fra annen verdenskrig. Det er også et flott setd med fanastisk utsikt i godt vær. bra parkering, kunne vært ennå mer informasjon på stedet.
Hei
Takk for at du tok deg tid til å anmelde museet og takk for gode innspill om skilting og informasjon, dette tar vi med oss i vårt videre arbeide.
At utsikten er fantastisk må jeg bare være enig i, man blir aldri lei.
Mvh
Eva H
Det er interessant utstilling for de som liker litt kuler og krutt, eller krigshistorie. Variert utstilling med god info.
Hei
Takk for at du tok deg tid til å amelde museet. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger.
Mvh
Eva H
Kanonmuset ligger på Krodden i Kristiansand.En stor kanon,som for øvrig aldri har blitt avfyrt.Ligger i naturskjønne omgivelser med utsikt mot Danmark og Skagerak,Flekkerøya Sømslandet og Kristiansand.
Hei!
Takk for at du tok deg tid til å skrive noen hyggelige ord om museet. Det setter vi pris på.
Hilsen Eva H
Super måte å kombinere litt historieundervisning med en flott tur i sørnorsk flott natur. Her kan du gå lange turer, eller bare kikke rett i nærheten. Fint også med en tur i "ammunisjonstoget".
Hei Tom
Så gøy at du setter pris på muligheten til å kombinere historie og natur. Kanonmuseet er jo fullt av begge deler og det er alltid moro å høre at det blir satt pris på.
Hilsen Eva H
Det var kanoner der som var fine. Museet er kanonbra! Kanonfin utsikt over Kristiansand og omegn. Anbefales kanonsterkt!
Takk for en kanonbra anmeldelse av museet og velkommen tilbake.
Kanonhilsen Eva
Eneste virkelig store kanon ennå funksjonell i NOrden - og med autentiske omgovelser - og i tillegg fungerende ammunisjonsjernbane. Største i Europa?
Hei, takk for fine ord. Kanonen på Møvig er verdens nest største kanon noensinne montert på land - det er ikke så verst?
HIlsen Eva H