Skulle campe for første gang med min lille familie. Husket Hamresanden Camping fra 80-tallet - men der hadde tiden nærmest stått stille.. Ruslet heller bort til naboplassen og bestemte oss umiddelbart - HER ville vi bo. Sonderte terrenget litt - det var nydelig vær - så vi valgte en plass ved epletrærne. Dette viste seg å være et sjakktrekk. Mange telt-naboer våknet av brennhete telt - vårt var svalt og deilig.
Noe av det beste med camping er hvordan barna får nye venner umiddelbart. Og her var det virkelig PERFEKT for både de minste og tenåringer.
Der er stor og gøy lekeplass, samt en gigantisk "hoppe-pute" - som fylles med luft mellom kl 10:30 og 20. Også gøy med "giga-sjakk".
Velkomsten med gratis is til barna, armbånd og gratisturer med de kule tråbilene gjorde til at de følte seg veldig velkommen.
Hamre har en uslåelig beliggenhet - 8 min med bil til Dyreparken / Badeland, ca 15 min inn til Kristiansand sentrum - og det beste av alt - stranden.
Siden mange familier er i Dyreparken på dagtid er det veldig god plass på stranden. Det er kjempefint å gå tur langs stranden, rundt odden og langs den lange, andre stranden. Der er det sandvolley-baner, lekeplass og restaurant.
Det er ekstremt tørt i disse dager, så grilling og primus var utelukket. Men så utrolig praktisk at Kiwi rett over gaten er åpen dagen lang - til og med om søndagene! Og på det veldig nye og fine kjøkkenet på campingen er det 2 komfyrer m stekeovn, og panner som man kan bruke. God plass å sitte og spise for de som ønsker det, inne og ute.
Overraskende rene toaletter, de ble vasket og ryddet flere ganger for dagen, veldig bra!
Til tross for fellesferie og mer eller mindre fullt opp hver dag syntes jeg vi hadde god plass. Nå var vi kanskje ekstra heldig som hadde plass ved trærne - og kunne "boltre oss" litt - men det føltes absolutt ikke som "sild i tønne".
Hver eneste kveld var det helt stille ca kl 23:30. Ingen bråk eller festing, overraskende rolig hele natten.
Alle som jobbet i resepsjonen var hyggelige og svært serviceminded. God ordning til alle ankommende gjester, vi ble fulgt til plassen og vist hvor stor plass vi hadde. Strømstolper til de som vil ha det.
Det koster kr 425 pr natt inkl strøm - ja, det finnes mange rimeligere plasser - men flotte fasiliteter og beliggenhet.
Et liten ting: Det burde ikke koste noe å bytte kjøleelement. De tar 10 kr pr element i innbytte - et nytt kjøleelement på Kiwi over veien koster kr 10,90...
Vi kommer veldig gjerne igjen - barna ville at vi skulle gjøre dette til en tradisjon!