Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
FindHotel
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (70)
Filtrer anmeldelser
70 resultater
Vurdering fra reisende
6
15
15
15
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
6
15
15
15
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 70 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Da leier de nemlig plassen din ut til noen andre.
Planen var å busse inn til dyreparken, men da bussen ikke fikk vi bekreftet at vi kunne forlate plassen og komme tilbake som vi ville.
Når vi kom tilbake etter en lang dag i dyreparken, hadde de leid ut vår plass til noen andre.
Det tok hele to timer og få utdelt en ny, mye dårligere plass nær veien.

I tillegg til dette opplevdes campingplassen som det komplette kaos når vi kom på kvelden. Det fløyt av bobiler, telt og campingvogner på kryss og tvers.

Sanitæranlegget var heller ikke noe å skryte av, det var (med unntak av en gang) alltid tomt for desinfeksjonsmiddel i dispensere inn til toalettet. Det samme gjaldt tørkepapir.

Ungene likte lekeplassen da, den tror jeg var ny av året!

Dette ble vår første og siste tur hit!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, elins84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019

Fine rom, og en stor og fin plass. Hyggelige ansatte i resepsjonen og flink vaskehjelp. Veldig rimelig med tanke på størrelse i forhold til pris. Beliggenheten er svært bra, ligger rett ved en kiwi butikk, og har en veldig flott strand å by på. Flyplassen er rett i nærheten, men den plagde oss ikke! Hyggelig ankomst i resepsjonen, og gårdsguttene Jonas, Harald og Markus var veldig hjelpsomme og kunne hjelpe til med det meste. Barna var veldig fornøyd med aktivitørene, og spesielt guttungen var strålende fornøyd med ansiktsmaling av aktivitør Henrik. Ypperlig lekeplass for de små. Kan selvfølgelig ikke glemme Marianne fra resepsjonen som har god orden på det meste.

Romtips: Hold dere unna veien pga støy, bo nærme den flotte stranden om dere kan.
Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Martin9632
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Leide en hytte for 2 personer.
Pris 1500 kr.
Var kanskje på 2×4 meter.
Dobbeltseng med enkel køye 30 cm.over.
Lukta råttent.
Kjøleskap lukta råttent.
Døde insekter på wc.
Møkk over alt.
Tenåringer som skulle vise veien til den såkalte hytta visste ikke selv hvor den var.
Den var 40 meter unna inngangen så fant den selv.
ANBEFALER INGEN DETTA SØPLEHØLET.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, frodek603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2019

Vi hadde bestilt motellhytte med 2 soverom og det gikk greit å overnatte i men ikke noe mer. Vil understreke at ingen av øvrige fasiliteter er benyttet slik at denne anmeldelsen er basert utelukkende på standarden på hytta.
Vi har bodd her i 3 netter med 2 soverom og vi er 2 familier med totalt 4 voksne og ett barn. Motellhyttene vi hadde ligger i en rekke på 8 hytter, har nummer 42 til 49 og du ser forfallet allerede før du har gått inn i en av hyttene. Bordkledningen på alle hyttene er preget av dårlig vedlikehold og du ser dessverre råteskadene på lang vei og tror dessverre ikke ett strøk maling hadde hjulpet. Førsteinntrykket var dermed satt og vi var temmelig spent på hva som ventet oss innenfor. Innvendig var vedlikeholdet dessverre likedan med en gulv som ofte ga etter og skjevheter slik at dørene ikke kunne åpnes helt. Det er køyesenger i begge soverommene og disse er så slitt at det er farlig for en stor mann å ligge øverst. I det øyeblikket du forsøker å benytte stigen for å komme deg opp føler du at sengen er i ferd med å velte og dette skyldes nok at mange deler av sengen er forsøkt byttet/reparert med uoriginale planker som er skrudd på med varierende hell. Resultatet ble at jeg som er en godt voksen og stor mann måtte ta madrassen (som faktisk var god) ut av køyesenga og legge på gulvet i stua. Det fungerte men det skal ikke være slik når du betaler mange tusen for 3 døgn. Badet var også slitt men ikke ukomfortabelt å bruke og hele hytta var godt rengjort før ankomst. Kjøkkenet var også greit men man bør kanskje sørge for at alle lys virker før man leier ut da det ikke er noe særlig å lage mat i mørket. Bra og skikkelig kaldt i kjøleskapet og dette hadde faktisk en egen stor fryser øverst men lyset i kjøleskapet var også ødelagt, irriterende. Sofaen hvor det var plass til 2 - 3 voksne var god å sitte i men også litt raklete. Greit kjøkkenbord med 4 gode stoler og vi fant også flere klappstoler. Det aller beste var nok tv`n i hytta som sikkert var bortimot 50 tommer, Samsung av nyere modell med mange tv og radio kanaler. Flott terrasse med rundt bord og 4 stoler. Det er ikke ofte jeg benytter campingplass så er usikker på hva man kan forvente men jeg anbefaler sterkt campingen å skifte ut alle hyttene i vår rekke. Vil på nytt understreke at våre erfaringer kun er ut fra bruk av hytta da ingen andre fasiliteter er benyttet.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Bjørn B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019

Koselige resepsjonister, men forferdelig dyrt for å bo i telt (475 kr for å bo i tomannstelt). I tillegg må man betale poletter for å dusje + overfylte, stinkende konteinere og søppeldunker. Doene er forholdvis rene, men det stinker urin og de som bor på campingen vasker føtter og alt i vaskene. Ikke verdt pengene.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Dessi92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser