Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Isabel R
Oslo, Norge
Anmeldelse av Hamre Familiecamping
3,0 av 5 boblerAnmeldt 20. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 312
  • Tripadvisor
    kr 2 319
  • Booking.com
  • Hotels.com
3.9 km fra Hamre Familiecamping
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 585
kr 1 478
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 585
7.4 km fra Hamre Familiecamping
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 649
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 649
7.4 km fra Hamre Familiecamping
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 761
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Strawberry Hotels
7.4 km fra Hamre Familiecamping
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 002
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 002
  • Vio.com
7.4 km fra Hamre Familiecamping
Gratis Wi-Fi
kr 1 686
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
7.4 km fra Hamre Familiecamping
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 648
  • eDreams
3.9 km fra Hamre Familiecamping
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Hyttene er bygget på påler, for minst mulig påvirkning på naturen.
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 315
  • Agoda.com
3.9 km fra Hamre Familiecamping
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldelser (82)
Filtrer anmeldelser
82 resultater
Vurdering fra reisende
7
16
19
18
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
7
16
19
18
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 82 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020

Denne anmeleldsen er kun på hyttene 2 roms! Betalte over 2000 per natt i disse hyttene og de såg flotte ut på bilde! Vi gledet oss masse til familieferie i god standard! Vi kommer på plass og de er råtne og falleferdige med brist på normalt vedlikehold! Under de plastdekkede gulven var gulvet råttent og man sank 10-15 cm ned ved oppvaskkummen og i dusjen, møbler og skap var falleferdige, lamper ødelagde og dårlig belysning. Utebelysning fungerte ikke og plattingen var råtten. 3 åringen klarte å åpne opp et askebeger som stod på bordet på plattingen og tømte ut sure gamle sneiper fra forrige gjester, vaskedamen hadde krysset for at utearealet var vasket! Bordet var møkkete og søppel var synlig ved sida og under plattingen.

Det manglet skapdør i kjøkkenet, varmtvannsberederen hengte på skapsbunnen som nesten gav opp av vekten. Sofaen var møkkete, flasset farge overalt, kunsten på veggen var ødelagt, råte på bekledningen på hytta. Gamle papirer og søppel fra gamle gjester fra april, vi kom i juli! Vi såg på å booke hytten en ekstra natt grunnet logistikk etter sen show på dyreparken og det ville ha kostet 3500kr for en natt!! Dette føler vi er under all kritikk og ser at lignende tilbakemeldinger finnes fra noen år tilbake og tydligvis tar de det ikke til seg da standarden er akkurat den samme som de gangene!

Resten av campingen/arealene er ikke tatt i betraktelse i denne anmeldelse og kan si på den delen at alt var flott med tanke på beliggenhet og aktiviteter for barn. I tillegg til en kiwi med godt tilbud og pizzeria rett rundt hjørnet! Men helt ærlig! Få iorden på de hyttene som koster skjorta!! Styr unna!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, h b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi lå her med campingvogn i en ukes tid. Fin beliggenhet og nydelig med stranda rett ved campingen.
Minus at det ofte var tomt for toalettpapir og tørkepapir ved toalettene. Dårlig tømmestasjon for campingvogn, fungerte ikke som det skulle.
Servicen var så som så i resepsjonen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, siwhelener
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Da leier de nemlig plassen din ut til noen andre.
Planen var å busse inn til dyreparken, men da bussen ikke fikk vi bekreftet at vi kunne forlate plassen og komme tilbake som vi ville.
Når vi kom tilbake etter en lang dag i dyreparken, hadde de leid ut vår plass til noen andre.
Det tok hele to timer og få utdelt en ny, mye dårligere plass nær veien.

I tillegg til dette opplevdes campingplassen som det komplette kaos når vi kom på kvelden. Det fløyt av bobiler, telt og campingvogner på kryss og tvers.

Sanitæranlegget var heller ikke noe å skryte av, det var (med unntak av en gang) alltid tomt for desinfeksjonsmiddel i dispensere inn til toalettet. Det samme gjaldt tørkepapir.

Ungene likte lekeplassen da, den tror jeg var ny av året!

Dette ble vår første og siste tur hit!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, elins84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2019

Fine rom, og en stor og fin plass. Hyggelige ansatte i resepsjonen og flink vaskehjelp. Veldig rimelig med tanke på størrelse i forhold til pris. Beliggenheten er svært bra, ligger rett ved en kiwi butikk, og har en veldig flott strand å by på. Flyplassen er rett i nærheten, men den plagde oss ikke! Hyggelig ankomst i resepsjonen, og gårdsguttene Jonas, Harald og Markus var veldig hjelpsomme og kunne hjelpe til med det meste. Barna var veldig fornøyd med aktivitørene, og spesielt guttungen var strålende fornøyd med ansiktsmaling av aktivitør Henrik. Ypperlig lekeplass for de små. Kan selvfølgelig ikke glemme Marianne fra resepsjonen som har god orden på det meste.

Romtips: Hold dere unna veien pga støy, bo nærme den flotte stranden om dere kan.
Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Martin9632
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Leide en hytte for 2 personer.
Pris 1500 kr.
Var kanskje på 2×4 meter.
Dobbeltseng med enkel køye 30 cm.over.
Lukta råttent.
Kjøleskap lukta råttent.
Døde insekter på wc.
Møkk over alt.
Tenåringer som skulle vise veien til den såkalte hytta visste ikke selv hvor den var.
Den var 40 meter unna inngangen så fant den selv.
ANBEFALER INGEN DETTA SØPLEHØLET.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, frodek603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser