Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Booking.com
eDreams
CheapTickets
Expedia.com
Travelocity
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (70)
Filtrer anmeldelser
70 resultater
Vurdering fra reisende
6
15
15
15
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
6
15
15
15
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 70 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Bodde 3 netter i en ferieleilighet nå i juli. Vi var 3 voksne og et barn på 2 år som skulle i Dyreparken. Flott og nydelig plass, leilighetene fremstod som ryddige og rene. Leilighetene var ny-oppusset og freshe! Kan anbefales på det varmeste og sterkeste‍☠️

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kg4313
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Leide plass for campingvogn en uke!
Pluss for nærhet til Dyreparken og fin strandlinje. Langgrunt og fint for barna.

Beklageligvis alt for lite fasiliteter i forhold til antall gjester! Alltid kø. Ett nytt og fint sanitærbygg, men alt for lite! Det andre var gammelt og slitt. Ikke mulighet til å justere temperatur på vannet og dusjene er fastmontert på vegg, så lite fordelaktig for barn. To Familierom på det nye sanitærbygget, dog det ene var stengt, så fikk aldri mulighet til å prøve dette! Tomt for såpe på samme toalettet hele uken. Renhold midt på tre.

Svært ustabil strøm, gikk alltid på kveldstid og kom gjerne ikke tilbake før på morgen! Fikk dog refundert dette! Plassen fremstår som at den driftes av ungdommer. De gjør så godt de kan, men oppleves for oss som kunder som et komplett kaos! Ga beskjed om dette med strømmen hver kveld, og hver kveld var det helt nytt for alle!!
Tett mellom vogner, langt mellom vannposten, langt til den lille strømmen som var og TO vaskemaskiner på hele plassen ( uten køsystem ).

Oppsummert som nevnt innledningsvis; ikke skalert til antall besøkende. Fremstår kun med fokus på økonomisk gevinst!
Vi kommer dessverre ikke tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, gjest879
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi lå her fire netter med campingvogn. Litt trangt, men det gikk greit å komme på plass. Fin lekeplass for små barn. Greit sanitæranlegg, variabelt hvor rent det var. Savnet knagg til å henge fra seg jakke på alle toalettene vi besøkte. Pluss for barnestørrelse på ett toalett- kunne gjerne hatt fler. Vakkert område og butikk rett over veien. Veldig kjekt sted for barna!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 458sirif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

God stemning, hyggelig betjente. Betalte 375 for teltplass til firemannstelt og bil. Doer og dusjer ble vasket hver gang jeg gikk på do omtrent. Besøkende kunne kanskje vist mer hensyn til de som vasket, kan umulig ha vært lett å vaske når folk ikke viser mye hensyn. Nydelig strand rett ved. Et stort minus var teltplassen vi fikk tildelt. Var god plass lenger vekk fra lekeplassen, men der ble vi plassert. Innen vi hadde rukket å tenke over hvor vi stod, hadde han som guidet oss føket av gårde. Fikk plass til bilen typ en meter eller to fra lekeplassen. Vi var to i starten av 20-årene som syntes det ble mye ballspill rett ved bilen og høylytt spill rett ved teltet. Heldigvis en som ordnet så bilen kunne stå noen meter lenger bort. Ble litt mye med alle de barna rett ved teltet og bilen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, isabelr180
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Denne anmeleldsen er kun på hyttene 2 roms! Betalte over 2000 per natt i disse hyttene og de såg flotte ut på bilde! Vi gledet oss masse til familieferie i god standard! Vi kommer på plass og de er råtne og falleferdige med brist på normalt vedlikehold! Under de plastdekkede gulven var gulvet råttent og man sank 10-15 cm ned ved oppvaskkummen og i dusjen, møbler og skap var falleferdige, lamper ødelagde og dårlig belysning. Utebelysning fungerte ikke og plattingen var råtten. 3 åringen klarte å åpne opp et askebeger som stod på bordet på plattingen og tømte ut sure gamle sneiper fra forrige gjester, vaskedamen hadde krysset for at utearealet var vasket! Bordet var møkkete og søppel var synlig ved sida og under plattingen.

Det manglet skapdør i kjøkkenet, varmtvannsberederen hengte på skapsbunnen som nesten gav opp av vekten. Sofaen var møkkete, flasset farge overalt, kunsten på veggen var ødelagt, råte på bekledningen på hytta. Gamle papirer og søppel fra gamle gjester fra april, vi kom i juli! Vi såg på å booke hytten en ekstra natt grunnet logistikk etter sen show på dyreparken og det ville ha kostet 3500kr for en natt!! Dette føler vi er under all kritikk og ser at lignende tilbakemeldinger finnes fra noen år tilbake og tydligvis tar de det ikke til seg da standarden er akkurat den samme som de gangene!

Resten av campingen/arealene er ikke tatt i betraktelse i denne anmeldelse og kan si på den delen at alt var flott med tanke på beliggenhet og aktiviteter for barn. I tillegg til en kiwi med godt tilbud og pizzeria rett rundt hjørnet! Men helt ærlig! Få iorden på de hyttene som koster skjorta!! Styr unna!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mistics
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser