Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (19)
Filtrer anmeldelser
19 resultater
Vurdering fra reisende
1
3
4
9
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1
3
4
9
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 19 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020

Anbefales ikke for småbarnsfamilier. Vi leide telthytte og var forberedt på avslappende familieferie på campingplassen, men ble møtt med høy party musikk og fulle tenåringer. Musikken stoppet 23.00, men holdt høyt volum frem til da med allsang og full fest, rett utenfor hytten vår (med russebuss musikk). Ingen av oss fikk mye søvn på denne turen og vi har unngått å være på campingen. Fint sanitæranlegg, men dyrt å dusje.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, lonej91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria Anderson, Gjestetjenester/resepsjon på Roligheden Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for ærlig anmeldelse. Det er leit å lese at dere opplevde bråk på campingplassen, og at besøket dermed ikke innfridde.

Vi håper dere velger å besøke oss igjen ved en senere anledning.

Hilsen Roligheden Camping

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Vi hadde booket en POD denne dagen. Vi forventet å komme til et sted der poden lå litt bortgjemt fra resten av camping plassen. Men denne ligger midt i mekka av telt og bobiler. Sjarmen blir litt borte da. Poden var ren og pen, men selve opplevelsen av å bo i en slik ble litt borte, når du ikke fikk en opplevelse av å være litt alene, slik det fremstilles av bilde og tekst på nettside. Sanitæranlegg var strålende. Men vi kommer nok ikke til å velge å ligge i en pod på denne plassen igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Vestland_78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria Anderson, Gjestetjenester/resepsjon på Roligheden Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for at du har gitt oss en anmeldelse. Det er leit å lese at enheten dere hadde booket ikke stod helt til forventningene. Vi håper dere velger å legge turen til oss igjen ved en senere anledning.

Hilsen Roligheden Camping

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Ikke imponert. Ikke å anbefale for barnefamilier. Veldig små plasser til campingvogn. Vi hadde booket på forhånd til stor vogn med fortelt. Det var så vidt vi fikk plass til vogna på gresset mellom veien og fjelllknausen. Fortelt var det ikke plass til. Sanitæranlegget var fint og nytt, men luktet kloakk og var møkkete. Å dusje koster 20 kr for 4 minutter!!Eneste positive etter vår mening er at man parkerer gratis i Dyreparken, og slipper inn en time før det åpner. Vi skal ikke hit igjen.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Gro J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rolighedencamping, Guest Relations Manager på Roligheden Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2019

Hei Gro,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en ærlig tilbakemelding. Vi hadde utfordringer med ventilasjonsanlegget på sanitæranlegget denne sommeren, som dessverre gir en ubehagelig lukt. Det er første året vi drifter campingplassen, og vi har lært mye om campingdrift denne sommeren, bla. om plassfordeling. Vi tar med oss alle erfaringene fra i sommer, og lover å komme sterkere tilbake til neste år.

Vi håper dere velger å legge turen innom oss igjen, selv om årets besøk ikke ble slik dere så for dere.

Med vennlig hilsen,
Roligheden Camping

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2019

Ble veldig skuffet over Roligheden camping ettersom vi hadde booket på forhånd i forbindelse med sommerferie og besøk i dyreparken.
2 voksne og 2 barn med telt og bil. Vi har campet mye rundt om både store og små, men skuffelsen ble stor da vi ankom campen på Roligheden.
Såklart, været kan ingen gjøre noe med, men når vi ankommer har vi fått en avsidesliggende plass midt i en stor vanndam. Vi går tilbake til resepsjonen og gir beskjed, men her er det kun ungdommer (som sikkert gjør sitt beste, men til ingen nytte). Det er ingen respons når jeg forklarer hvordan campingplassen vår ser ut og at vi ikke kan slå opp telt her.
Flere folk står i kø og venter på ledige plasser uten å ha forhåndsbooket, og selv da vi spør om å avbestille bookingen og få pengene igjen er dette IKKE mulig. Nestemann i køen kan da betale for samme plassen og vi har kastet penger ut vinduet og drar med to skuffede barn - heldigvis videre til en annen camp som tilbyr flotte camping plasser. Opplevelsen i dyreparken ble flott, men jeg vil overhode ikke anbefale å bo på Roligheden i den forbindelse.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Sandra K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rolighedencamping, Guest Relations Manager på Roligheden Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2019

Hei Sandra,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en ærlig anmeldelse. Det er første året vi drifter campingplassen, og vi har lært mye om campingdrift denne sommeren. Vi beklager at dere ikke fikk den hjelpen dere trengte i resepsjonen. Vi stiller bedre rustet til neste år, og vi håper dere velger å legge turen innom oss igjen ved en senere anledning selv om årets besøk ikke stod til forventningene.

Med vennlig hilsen,
Roligheden Camping

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019

Vi var veldig fornøyd med campingplassen. Flott at vi som bor der faktisk kan gå inn i dyreparken en time før åpningstid og har gratis parkering . Sanitæranleggene var nyoppusset ,men det lupktet kloakk i det øverste. (Tørre sluk eller feil på luftingen?) Veldig fin badeplass Ligger like ved flere butikker, og ikke minst så sentrumsnær at du kan spasere til og i fra byen.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Mariann L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rolighedencamping, Guest Relations Manager på Roligheden Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2019

Hei Mariann,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en hyggelig anmeldelse!

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning :)

Med vennlig hilsen,
Roligheden Camping

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser