Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alt smaker fortreffelig. Rikelige porsjoner til en rimelig penge.”
Anmeldelse av Le's Kitchen

Le's Kitchen
Vurdert som nr. 40 av 153 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Asiatisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. desember 2018

Kjempegod og smilende service. Nydelig mat med bruk av gode rådvarer. Rolig og behagelig atmosfære. Kunne vært litt koseligere innredet, men god og myk sofa å sitte i.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kristin L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (109)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2125 av 109 anmeldelser

Anmeldt 7. desember 2018

Det eneste jeg har smakt på menyen er pad thai, men jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har spist denne retten de siste to årene. Helt nydelig! De treffer virkelig blinkskudd hver gang. Det er ofte mange gjester der, hyggelig betjening. Lokalet er helt greit.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Martine Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Alt for lite gjester, dessverre. Stedet hadde fortjent så mange flere.
Maten hjemmelaget.
Kyllingsuppe og won ton fantastisk gode. Og ditto vårruller . Kokka serverte med stolthet.
Hovedrettene smakte godt og desserten fortreffelig.
Vi kommer nok tilbake hit neste gang vi er i Kristiansand.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, terjeg580
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2017

God mat og ok pris. Store porsjoner, og passelig utvalg. Hyggelig betjening. Spiste sammen med familien og alle var fornøyde. Litt høy faktor av salt / soya, men bra.

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ivar A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2017

Har vært og spist noen ganger på høsten.
Betaler med en gang, man bestiller maten, og slipper da å sitte og vente på regningen, etter man har fortært rettene.
Store porsoner og meget god smak av de rettene vi har spist der.
ANBEFALES !

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Hovmesteren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Le's Kitchen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Le's Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din