Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat!”
Anmeldelse av Le's Kitchen

Le's Kitchen
Vurdert som nr. 44 av 155 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Asiatisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Trengte noe take away på kvelden etter en lengre motorsykkeltur. Her var maten både god i smak og i størrelse! Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, AnineMadelene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (110)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 110 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Skuffet over maten. Sterke nudler makte elendig med lite kjøtt og grønnsaker. Usmakelig Pad Thai. Ris med vegansk tilbehør var nokså greit.
Det som de hadde best der var Saigon bier, importert øl.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, vantrangp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Nydelig mat til veldig gode priser.
Enkle lokaler der du faktisk kan kjøpe en stor flaske brus og dele

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tr0ndO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi stolte på høy score på Tripadvisor, men ble skikkelig skuffet. Udelikate retter med ris og blanding av kjøtt og grønnsaker, lite av kjøtt å spore, dvask smak. Spartansk interiør, minnet mest om en kantine
Velg andre restauranter i denne hyggelige byen inntil de har skjerpet seg. Vi forstår nå at restauranten var tom den timen vi var her
Eneste pluss var gode supper til forrett

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 347bj_rnb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Et enkelt og greit sted. God and og suppe, men ellers alt for mye maizena slik at sausene i rettene blir liknende gelé. Chopsuey er ikke å anbefale. Vi kom tilbake for å hente noe 45 senere og da hadde de ikke ryddet av bordet vårt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 58sirin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Le's Kitchen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Le's Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din