Kom til Café Generalen litt over klokken fem. Det skulle være konsert noen timer senere (klokka åtte), men vi spurte om å få spise der og fikk et bord til to. Mens vi spiser maten kommer en servitør og legger reservasjonskort på bordet vårt. Ok, tenker vi, det er sikkert til konserten som det fortsatt er to timer til. (Det står ikke tidspunkt på kortet og servitøren sier ingenting til oss.) Vi bestiller dessert. Mens vi drikker øl og venter på desserten kommer et par til oss og sier at vi må flytte oss. Vi flytter oss til nabobordet. Så kommer desserten og midt i dessuten blir vi bedt av servitøren å flytte oss. Ærlig talt. Det er ganske kjipt å bli jagd bort fra bordet av et fremmed par uten å bli vist til nytt bord av betjeningen. Kunne vi ikke blitt gitt et bord å sitte ved hele tiden vi var der? Vet at det er konsert senere på kvelden, men vi var der tross alt tre timer før. Det ble et litt stressende måltid.