Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig service i fantastiske”
Anmeldelse av Cafe Generalen

Cafe Generalen
Vurdert som nr. 20 av 155 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 13 - USD 24
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Cafe Generalen er en restaurant og kafe som ligger inne i Kristiansands finsete pærle, Ravndalen naturpark. Vi har åpent hele sommer halvåret, fra april til september. Vi er skjent for våres gode hamburgere og fantastiske konserter. Se våres hjemmeside for mere informasjon.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig service i fantastiske omgivelser!

Vært der mange ganger både i sommer og tidligere - alltid like bra. Byens BESTE burger!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tonjejalvestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (123)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 123 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020

Kom til Café Generalen litt over klokken fem. Det skulle være konsert noen timer senere (klokka åtte), men vi spurte om å få spise der og fikk et bord til to. Mens vi spiser maten kommer en servitør og legger reservasjonskort på bordet vårt. Ok, tenker vi, det er sikkert til konserten som det fortsatt er to timer til. (Det står ikke tidspunkt på kortet og servitøren sier ingenting til oss.) Vi bestiller dessert. Mens vi drikker øl og venter på desserten kommer et par til oss og sier at vi må flytte oss. Vi flytter oss til nabobordet. Så kommer desserten og midt i dessuten blir vi bedt av servitøren å flytte oss. Ærlig talt. Det er ganske kjipt å bli jagd bort fra bordet av et fremmed par uten å bli vist til nytt bord av betjeningen. Kunne vi ikke blitt gitt et bord å sitte ved hele tiden vi var der? Vet at det er konsert senere på kvelden, men vi var der tross alt tre timer før. Det ble et litt stressende måltid.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kathleenranih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig mottakelse da vi ankom Cafe Generalen - tok imidlertid ca 30 min før vi fikk tatt bestilling og ca en time fra vi kom til vi fikk maten på bordet. Dette til tross for at cafeen kun var 3/4-fullsatt og jeg talte 6 personer som serverte.
Burgeren var god, men allikevel ikke eksepsjonell.
Det virket som om betjeningen mistet kontroll og var preget av mye «ekstrahjelp» denne dagen.
Forøvrig en sjarmerende og hyggelig spiseplass.
Mvh
Frank Brandhaug

Dato for besøk: juli 2020
Takk, frankbS695YJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom inn og servitøren tok oss godt imot, ba oss finne bord og at han skulle ta imot bestilling med en gang. Minuttene gikk og tålmodigheten med dem. Det tok veldig lang tid før noen kom for å ta imot bestilling.

Maten var derimot veldig god og ingenting å utsette på.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, cbra3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Beste burger i byen. Kan spesielt anbefale å ha på Baconjam!
Fantastiske omgivelser og innimellom intimkonserter. Anbefaler å ta en runde i parken.

Dato for besøk: august 2019
Takk, merethe2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Generalen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Cafe Generalen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din