Sammen med mine voksne barn og mitt 9 år gamle barnebarn var vi innom for litt pizza til middag. Kommer man per bil, som vi gjorde, så gjør det ikke noe at det ligger litt unna det meste. Det er greit å få parkert, og Dolly har egne parkeringsplasser merket til deres kunder. Omgivelsene i form av å befinne seg i et industriområde er ikke de mest sjarmerende, men det ligger litt høyt i terrenget og også noe for seg selv, så sånn kjennes det greit ut å være her. Stedet er passe stort men atmosfæren kjennes kafeteria ut. Stort pluss for lekerom til de minste barna!
Når det gjelder pizza har de et bra utvalg og for å gå rett til konklusjonen er den kanskje beste pizzaen man kan bestille den som heter «Sult» (den er mine barns favoritt og jeg er enig med dem). Når det gjelder drikke er utvalget fint de som drikker brus, men for meg, som ikke drikker brus, var utvalget begredelig. Da stod valget mellom å drikke vann – eller å ikke drikke noe.
For å oppsummere: For barnefamilier som ankommer pr. bil, og da gjerne der hvor barna er forholdsvis små, er stedet bortimot perfekt og fortjener terningkast 5. For voksne uten barn og som liker en øl (eller to) til pizzaen er stedet bare terningkast 3. Jeg gir derfor 4 som et snitt av dette 😊