“Rett og slett trist”

Lanternen - Hamresanden Resort
Vurdert som nr. 104 av 207 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 27. juli 2020

Vi sjekket inn på Hamresanden Resort som ligger like ved restauranten, og valgte å spise på Lanternen den første kvelden. Det ble medet ene besøket. Fish and chips og pizza var det eneste på "voksenmenyen". Vi valgte pizza og fikk ett eksemplar av arten som var nesten komisk dårlig.

En stor deigklump med intetsigende og smakløst fyll, tilsynelatende stekt i en helt vanlig komfyr. Storesøsteren min serverte bedre pizza enn dette hjemme i kjellerstua på 80-tallet. At en restaurant mener at de kan komme unna med så dårlige greier (til nesten 300 kroner) er merkelig. Slik burde det ikke være i sommer-Norge i 2020, stakkars gjester. Lokalet er forresten helt greit, selv om et er slitt. Skoleelever med sommerjobb gjorde en helt grei innsats med serveringen, kanskje burde de også tatt over matlagingen? Her er det STORT forbedringspotensiale!

Takk, Knut S

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Dette gjelder altså _restauranten_ Lanternen, vi bodde ikke på hotellet.

Første skuffelse kom allerede når vi så på menyen - det var nesten utelukkende pizza, med et par unntak (liten skrift nederst på menyen). Drikke var heller ikke listet opp, og vi forsto grunnen til det senere.

Mitt rekesmørbrød var på delvis brent formloff, med et lass majones og billigste type reker fra boks. Absolutt ikke verdt pengene.
Fish and chipsen var så overstekt at det nesten var umulig å spise pommes fritesene, og med billig boksremulade ved siden.
Pølsene til 5-åringen var skåret opp for å se ut som blekkspruter - ok, men som servitøren også påpekte; ikke alle liker det når de er slik. Så hvorfor fortsetter de å servere dem slik, da?! Hvorfor ikke bare servere pølser som pølser?

Hele måltidet ble akkompagnert av høylytt hamring fra taket, hvor en ansatt holdt på med å feste tjærepapplater. Det ble forsøkt overdøvet av en eldre herremann som spilte barnesanger og popklassikere på elektronisk orgel. Vi ønsket helst han hadde spilt noe annet, som f.eks. monopol eller ludo.

Lokalet ellers var sjarmerende nok i dekoren, og ville hatt potensiale, men bar preg av dårlig vedlikehold.

Siste sjokk kom når vi ble presentert med regningen, og endte opp med over 700 kroner! Prisen for drikke må altså ha vært så astronomisk at de ikke turde å trykke det på menyen!

Servitørene var hyggelige og fortjener ikke å miste jobben. Likevel kan vi ikke annet enn å håpe at denne "restauranten" går dukken så fort og hardt som mulig.

2  Takk, Slsta1976
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Vi bodde i leilighet med utsikt mot stranden. Stor veranda med god plass. Leiligheten er noe slitt, men mer en godt nok for oss. Bra utstyrt og god plass. Kommer tilbake ved neste tur til Sørlandet. Kort vei til dyreparken.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 477oles
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Flott beliggenhet nær sjøen.
Leiligheter ,hytter og camping i flere prisklasser.
Nærhet til en fin sandstrand.
Bærer preg av å være gammelt , da det har skjedd lite siden jeg var her tidlig 90 tall.
Og burde helt klart vært oppgradert for lengst.
Her er det beliggenheten som scorer. Lite hjelpsomt personale også. Og vanskelig å orientere seg i starten .

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, cicilieb
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Grei leilighet til rimelig pris. Betjeningen kunne ha vært noe hyggeligere! Plassen var veldig fin med nydelig strand rett ved. Nært butikk, bensinstasjon og gatekjøkken.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 692kamillaj

Reisende som så på Lanternen - Hamresanden Resort, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Lanternen - Hamresanden Resort? Del dine erfaringer!