Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna😠”

The Lobby Bar - Radisson Blu Caledonien Hotel
Vurdert som nr. 80 av 168 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Fisk med mindre smak enn frossen fisk fra REMA... Cognac servert i whisky glass med is og lunken kaffe.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, krabba64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 23 anmeldelser

Anmeldt 23. august 2016

Dyktige bartendere i ett hyggelig miljø... Bra pianoentertainer senere på kvelden med bra liv... Mye folk og godt med vakter så er det jo rett inn fra lobbyen ....

Dato for besøk: august 2016
Takk, KennyPerry
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2016

Lukter fyll og ser ut som innsiden av en gammel danskebåt. Utvalget i baren svært moderat, prisene derimot er ikke moderate. 100 kr pluss for en halvliter Carlsberg som i tillegg smakte rart

Dato for besøk: juli 2016
2  Takk, Frodeef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. januar 2016

Til og starte med hadde jeg en fantastisk fin opplevelse av plassen, tross store mengder med angst og ikke har vært på caledonien siden russetiden min (som er over 13 år siden) Trosset jeg alle hindringer og ble med noen kjentfolk på Caledonien. Edru var man og. Det var flott live musikk og god stemning. Men da man til syvende og sist måte på tolettet måtte man ut av baren. og når man kom tilbake ble jeg stoppet av vakta og fortalt at det var kø. og når jeg sa til vakta jeg hadde jo bare vært på toalettet.. pekte han bakerst i køen... som var lang som et vondt år. Dette ga meg en total avsmak på hele plassen. når man må risikere og stå opp til 20 minutter i kø bare for man må på toalettet.

Dato for besøk: februar 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, sommer84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. desember 2015

Hyggelig sted for et glass eller en kopp kaffe. Nær avstand til teater og kino, samt andre utesteder i Kristiansand. Absolutt å anbefale for enhver som besøker byen.

Dato for besøk: november 2015
Takk, 540yvonne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på The Lobby Bar - Radisson Blu Caledonien Hotel, så også på

 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i The Lobby Bar - Radisson Blu Caledonien Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.