Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Nydelig område

Jeg går alltid innom denne flotte parken når jeg er i Kristiansand. "Nupenanlegget" er flott både... les mer

Anmeldt 18. november 2019
Jarle T
,
Stavanger, Norge
Rusle med barn

Liten park, 100 meter fra Caledonien hotel. Fra fiskebrygga kan man rusle forbi denne lille... les mer

Anmeldt 15. august 2019
Supedad_from_Norway
,
Kristiansand, Norge
via mobile enheter
Les alle 77 anmeldelsene
  
Anmeldelser (77)
Filtrer anmeldelser
77 resultater
Vurdering fra reisende
34
34
8
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
34
8
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 77 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2019

Jeg går alltid innom denne flotte parken når jeg er i Kristiansand. "Nupenanlegget" er flott både sommer og vinter, men det er selvsagt på sommeren det er triveligst her. Kort vei til alt og parkering like ved for de som har behov for det.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2019 via mobile enheter

Liten park, 100 meter fra Caledonien hotel.
Fra fiskebrygga kan man rusle forbi denne lille stranden/parken på vei til Tresse/festningen eller helt til Tangen. Mat svanene på veien eller la barn gå i sitt eget tempe, da det er flere lekerplasser underveis. Om sommeren står det solstoler på gresset. Denne lille parken/stranden ligger mellom sjøhuset og Lamonde redtaurant.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, Supedad_from_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Nydelig plass «midt» i øyet av Kristiansand!
Ypperlig sted for å slappe av på, eller ta en picnic med familie eller venner.
Mange bruker også plassen til soling.
Super plass som en må ha med seg på en fin sommerdag i Sørlandets perle; Kristiansand.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

I sol og vindstille er det fantastisk å se vannet renner med havet i bakgrunn. Gressplener for piknik er deilig!

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2019 via mobile enheter

Otterdalparken er en park rett ved sjøen i Kristiansand.Rett ved sjøhuset og kort gå tur fra odderøya.Fantisk park å sitte å se på sjøen og kose seg med mat.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, Morten D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser