Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj”
Anmeldelse av Slakter Sørensen

Slakter Sørensen
Vurdert som nr. 18 av 168 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Vi bestilte en tapas tallerken og 2 lunsjbiff maten var bra, det var servicen også, porsjonene var veldig små. Jeg hadde satt pris på større porsjoner (til selvsagt en høyere pris) Kommer gjerne igjen men da gjerne til middag.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Tomerik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (371)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

97101 av 371 anmeldelser

Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Juleavslutning med jobb, tom for ribbe kl 18:30 ble sendt tilbake 4 cola pga bare vann i de. Pinnekjøtt var for lite kokt/dampetvar seigt,lite kjøtt,god kålrabistappe,sprettball poteter.Hyggelig betjening.
Men her går jeg ikke igjen for å spise julemat.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Jan Åge L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. november 2018

"Slakter Sørensen" har en fantastisk beliggenhet midt i Markens, og vi har vært fornøyd tidligere. Men kanskje betjeningen var sesongtrøtte?? tregt med menyer, treg bestilling og sen servering selvom restauranten ikke på noen måte var fullsatt. Ikke bra - ta vare på produktet deres.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 144Bj_rn_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Det er alltid mye folk på dette stedet og spesielt lørdager. Også som oftest en overvekt av damer, noe som bare er hyggelig. Servitørene her er blant de bedre i byen og alltid serviceminded og oppmerksomme.
Maten som serveres er folkelig, og smakfull med rause porsjoner.
Vi hadde fritert rødspette og roastbeef salat. Virkelig godt sammen med mye god drikke. Anbefales sterkt

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Opsahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018

Bord var bestilt via restaurantens facebookside, hvor meldingen var lest men ikke kommentert. Vi møtte opp, og fikk beskjed om at vi ikke hadde booket bord. Da den leste meldingen ble vist frem, fikk vi beskjed om at "noen andre" måtte ha lest den. Den var imidlertid lest av "Slakter Sørensen" - så hvem noen andre i denne forbindelse er; fikk vi ikke noe svar på.

Etter en stund fikk vi tildelt et bord, men beskjed om at vi måtte bytte bord på et tidspunkt. Dette tidspunktet kom og gikk, og flere bord i restauranten var ledige - uten reservasjonsmerke på. En god halvtime etter dette tidspunktet, og hvor vi i mellomtiden hadde bestilt mer, fikk vi plutselig beskjed av en ikke særlig vennlig hovmester at vi måtte flytte. Vi forstod ikke dette, og prøvde å si at tidspunktet var forbi og at det var flere ledige bord i restauranten. Men hun hadde tydeligvis bestemt seg for at flytte, det skulle vi!

På en faktisk ganske uhøflig og pinlig måte ble vi forflyttet til et dårlig bord. Her ble vi oversett resten av besøket, med unntak av at hovmesteren på et tidspunkt kom til bordet vårt og nærmest skjelte oss ut fordi vi hadde "sladret" til andre gjester om at vi måtte flytte. Hvilke andre gjester dette gjaldt, og hvor/når vi skulle gjort dette, kunne hun ikke si noe om.

Alt i alt en meget ubehagelig opplevelse, som dessverre gjør at det absolutt ikke frister å besøke denne restauranten igjen.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
7  Takk, 20ldj20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Slakter Sørensen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Slakter Sørensen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.