Bord var bestilt via restaurantens facebookside, hvor meldingen var lest men ikke kommentert. Vi møtte opp, og fikk beskjed om at vi ikke hadde booket bord. Da den leste meldingen ble vist frem, fikk vi beskjed om at "noen andre" måtte ha lest den. Den var imidlertid lest av "Slakter Sørensen" - så hvem noen andre i denne forbindelse er; fikk vi ikke noe svar på.
Etter en stund fikk vi tildelt et bord, men beskjed om at vi måtte bytte bord på et tidspunkt. Dette tidspunktet kom og gikk, og flere bord i restauranten var ledige - uten reservasjonsmerke på. En god halvtime etter dette tidspunktet, og hvor vi i mellomtiden hadde bestilt mer, fikk vi plutselig beskjed av en ikke særlig vennlig hovmester at vi måtte flytte. Vi forstod ikke dette, og prøvde å si at tidspunktet var forbi og at det var flere ledige bord i restauranten. Men hun hadde tydeligvis bestemt seg for at flytte, det skulle vi!
På en faktisk ganske uhøflig og pinlig måte ble vi forflyttet til et dårlig bord. Her ble vi oversett resten av besøket, med unntak av at hovmesteren på et tidspunkt kom til bordet vårt og nærmest skjelte oss ut fordi vi hadde "sladret" til andre gjester om at vi måtte flytte. Hvilke andre gjester dette gjaldt, og hvor/når vi skulle gjort dette, kunne hun ikke si noe om.
Alt i alt en meget ubehagelig opplevelse, som dessverre gjør at det absolutt ikke frister å besøke denne restauranten igjen.