Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av Slakter Sørensen

Slakter Sørensen
Vurdert som nr. 19 av 163 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 31. juli 2021

Maten er fantastisk. Gode smakskombinasjoner. Rakk å smake to forretter, breiflabb, hjort, pepperbiff og golden omaha entrecote, samt to desserter og alt sto til 10 i stilpoeng. Virker rent og ryddig, trivelig og serviceinnstilt personale og alt som manglet var kanskje litt gammal rolig bakgrunnsmusikk som Johnny Cash og Elvis etc!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Strolle123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (363)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 363 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig og serviceinnstilt personalet. Maten var god, men kunne ønsket noe større utvalg av dessert ellers ikke noe å klage på

Dato for besøk: juni 2021
Takk, eirikskaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Fantastisk familiemiddag! Nydelig mat. Perfekt mørnet kjøtt. Super tapastallerken. Og den beste burgeren vi har smakt!!!! Nydelig tilbehør! Superbe desserter. Og god og hyggelig service!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 955ingvildb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

jeg gir vanligvis ikke ut så høy score, men den resturangen her er utmerket og jeg gir høy score på nesten alle punktene. Maten var utsøkt, den var veldig god på smak og maten så absolutely delicious ut! Jeg bestilte en medium stekt entrecote og den var perfekt stekt og smakte veldig godt, til dessert så hadde jeg sjokolade fondanten og den toppet det hele. Den var helt perfekt og det rant ut når man tokk skjeén i den. Over til interiøret, det er veldig koselig belysning på kveldstid og det er et okse hodet av gull på veggen. Vi har dessvere ikke mer plass til å skrive mer, men denne resturanten anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Compass21624132860
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte Black Angus biff med soppstuing. Maten var fantastisk god! Servicen derimot var ikke spesielt imponerende. Det tok lang tid før matbestilling, vi ble ikke spurt om maten smakte godt og servitørene virket generelt desorientert og fulgte oss ikke opp.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, scottnicholas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Slakter Sørensen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Slakter Sørensen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.