“Veldig bra!!”

Kjøkken: Europeisk, Fransk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Går her flere ganger i året. Veldig greie priser og god mat! De er også effektiv! Perfekt restaurant for «hverdags»

Takk, Elise R

120124 av 490 anmeldelser

Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Meget hyggelig service.
Betjeningen er oppmerksom og hyggelig.
Grei meny, men dette har tapt seg litt etter ombygging.

Takk, bj_rntrondt
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Pizza til kr99 hver Søndag for tiden. De er store og gode med flat bunn, stekt i steinovn over flammer.
Nydelig interiør, glimrende date plass.

Takk, Linda T
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Flere i følge hadde vært her flere ganger før og spist og vært godt fornøyd. Det gikk tregt å få bestille mat, vi ble ikke tilbudt dessert eller spørsmål om vi ønsket kaffe eller noe annet. De ansatte så travle ut til tross for at det etterhvert langt fra var fullt i restauranten. Maten var ok. Jeg hadde codd salat, dressingen falt ikke i smak men kunne bestilt dette en annen gang. Brødet er nydelig

Takk, StavangerStina
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

En veldig koselig resturant med gjennomført og koselig gammeldags tema, og lav fin musikk. Bestilte Chrispy Chicken som falt veldig i smak! 10/10
Minuset er at det er veldig mye folk og ventetid på ca 30min

Takk, Beate H

Reisende som så på Herlig Land, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Herlig Land? Del dine erfaringer!