“Koselig sted å stikke innom for en matbit”
Anmeldelse av Herlig Land

Herlig Land
Vurdert som nr. 61 av 208 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Europeisk, Fransk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 9. januar 2019

Bra stemning lille juleaften med bra pris på pizza og godt drikke til. Ikke gourmetrestaurant - men folkelig og veldig hyggelig service.

2  Takk, ENEOslo

119123 av 491 anmeldelser

Anmeldt 9. januar 2019

Vi gikk inn i desember for å ta et glass vin og kanskje noe å bite i etter en konsert.
Dessverre er utvalget av vin på glass begrenset til en hvit og en rød. Så vi bestilte 3 glass rødt.
At det er mulig å ha bare en type er - etter min vurdering- helt utrolig dårlig. Og når denne er av svært dårlig kvalitet blir det enda værre. Det finnes mange ok røde, billige og lettdrikkelige. Denne som serveres på Herlig land var av det dårligste jeg har smakt.
Den ble byttet ut med et glass øl.
I tillegg er betjeningen helt grønne på vin - kunne ikke noe. I tillegg stod de lang tid - 3 stk- å snakket sammen bak disken mens jeg ventet for å bytte rød vin med øl.
En ting skal de ha - jeg ble ikke belastet for rødvinen!

Kommer ikke igjen!

Takk, torsteins_renr
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Går her flere ganger i året. Veldig greie priser og god mat! De er også effektiv! Perfekt restaurant for «hverdags»

Takk, Elise R
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Meget hyggelig service.
Betjeningen er oppmerksom og hyggelig.
Grei meny, men dette har tapt seg litt etter ombygging.

Takk, bj_rntrondt
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Pizza til kr99 hver Søndag for tiden. De er store og gode med flat bunn, stekt i steinovn over flammer.
Nydelig interiør, glimrende date plass.

Takk, Linda T

Reisende som så på Herlig Land, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Herlig Land? Del dine erfaringer!