Fin fin clubsandwich. Skikkelig pizza og ok burger. Bedre enn forventet. Bra service og kort ventetid.
Jeg og ei venninne delte en pizza og brød med aioli. Maten var ok, litt lite smak. Hyggelige servitører, men ikke nok til stede. Litt mye trekk gjennom restauranten så det ble litt kaldt. Til slutt vil jeg anbefale drinker der, for de var nydelige!
Gikk får spise på denne resturangen for oppleve en god opplevelse men gikk der fra me en dårlig en. sto i kå og var først. Servitørene tok to familier som var bak oss og fant fram bord til de. De såg oss i øyene når vi var i gåen.
Spiste club sandwich til lunsj. God service og god mat.
Hyggelig betjening, god service.
Kort ventetid på maten enda restauranten var full.
Utroligt god mat & service. Barna på nabo borde fikk is gratis å veldigt koseligt dette.
Å ute satt noen med en hund å servitøren var å fant vann til den. Litt dyrt men vert hver en krone.