Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott lunsjsted midt i Markens”
Anmeldelse av Herlig Land

Herlig Land
Bestill bord
2
tir. 3.8.
20:00
Vurdert som nr. 26 av 153 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Europeisk, Fransk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Flott lunsjsted midt i Markens gate ved torvet. Variert og god meny med retter for hele familien. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Knut B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (414)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 414 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

God mat, men fikk påpeik fra betjeningen at tipset var for lavt. Følte meg uthengt av servitøren. Uavhengig av det var alt bra før betaling. Jeg spiste burger og den var god.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Vegpeders
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde Jabalaya og burger med sjokoladekake, is og karamellsaus til dessert. Veldig bra. God sørvis og hyggelige kelnere. Kan anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hjelmis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde pasta jambalaya med scampi og kylling. Det smakte veldig godt. Anbefales!
På Herlig Land kan en sitte i gaten, under tak utenfor restauranten og inne.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, GunnElise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Supergodt alt det vi bestilte! Populært sted så vi måtte vente ca 40 min på maten men det var det faktisk verdt!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MarieAgelund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Herlig Land, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Herlig Land? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din