Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna!”
Anmeldelse av Herlig Land

Herlig Land
Bestill bord
2
tir. 26.10.
20:00
Vurdert som nr. 34 av 154 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Europeisk, Fransk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 11. august 2020

Vi ventet altfor lenge før vi fikk bestilt drikke.
Jeg bestilte pepperbiff, biffen var god,men sausen var tynn, manglet tilbehør,fikk kun en kopp med pommes frites.
Kona fikk en smakløs fløtesaus.
Et skuffende måltid.

Dato for besøk: august 2020
Takk, halvorl524
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (429)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 429 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020

Sjeldent jeg skriver anmeldelser men styr unna drikke herfra. Dyr whiskeysour som var nærmere søt enn sour. Påstår det er slike deres variant skal være men det er ikke korrekt. Har smakt mye whiskeysour og den var den eneste som skilte seg ut negativt. Generelt mye rot med bestillingen også, som er beklagelig

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Advisor199494
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Betalte 139 kr for en Whiskey Sour. Klaget på drinken. Servitør svarer "Det er sånn vi lager den her" Smakte så og si ingenting. Ingen beklagelse fra servitør. Servitørene visste ikke hva de hadde og visste ikke hvem de serverte hva. Meget dårlig opplevelse

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, simondaleng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og god service.
Desserten er også god.
Plasseringen er super, kan sitte ute i solen. .

Dato for besøk: august 2020
Takk, h1135678
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Flott og koselig restaurant i Kristiansand sentrum. God atmosfære og serviceinnstilt betjening. Kan anbefales.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 719tord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Herlig Land, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Herlig Land? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din