Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig fiskesuppe ”
Anmeldelse av Herlig Land

Herlig Land
Bestill bord
2
tor. 28.10.
20:00
Vurdert som nr. 34 av 154 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Europeisk, Fransk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Bestilte fiskesuppe, som i all hovedsak ikke var spesielt god. Etter fire skjeer skulle jeg spise et blå-skjell som definitivt var dårlig. Har vært borti samme smaken før og blitt forgiftet. Slapp heldigvis å betale for suppen, men dette var ingen kulinarisk opplevelse.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 69kinel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (429)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 429 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Maten var forsåvidt ok, men idag var service på bunn. Kelner tydligvis uerfaren, dårlig i språk og forståelse. Spurte om husets vin, hadde ikke peiling. Når vi ønsker å betale må vi mase flere ganger, for så å få en regning med mange feil.
Med slik holdning kan man ikke anbefale stedet

Dato for besøk: august 2020
Takk, palkvam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Vi ventet altfor lenge før vi fikk bestilt drikke.
Jeg bestilte pepperbiff, biffen var god,men sausen var tynn, manglet tilbehør,fikk kun en kopp med pommes frites.
Kona fikk en smakløs fløtesaus.
Et skuffende måltid.

Dato for besøk: august 2020
Takk, halvorl524
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Sjeldent jeg skriver anmeldelser men styr unna drikke herfra. Dyr whiskeysour som var nærmere søt enn sour. Påstår det er slike deres variant skal være men det er ikke korrekt. Har smakt mye whiskeysour og den var den eneste som skilte seg ut negativt. Generelt mye rot med bestillingen også, som er beklagelig

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Advisor199494
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Betalte 139 kr for en Whiskey Sour. Klaget på drinken. Servitør svarer "Det er sånn vi lager den her" Smakte så og si ingenting. Ingen beklagelse fra servitør. Servitørene visste ikke hva de hadde og visste ikke hvem de serverte hva. Meget dårlig opplevelse

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, simondaleng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Herlig Land, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Herlig Land? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din