“Ikke noe wow, men gjennomsnittelig god mat!”
Anmeldelse av Herlig Land

Herlig Land
Vurdert som nr. 58 av 207 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Europeisk, Fransk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Alltid hyggelig hos Herlig Land! Noen ganger er det veldig vanskelig å få kontakt med servitører, vi ville bestille dessert men servitør var umulig å få tak i. Ellers er maten gjennomsnittelig god, ikke noe WOW, men god! Anbefaler desserten OMG. Den er virkelig god!! Fin location, og bra plassering midt i Markens.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 740sannes

Anmeldt 16. august 2020

Det startet med at vi ble spurt 4 ganger av 4 ulike servitører om vi hadde bestilt etter at vi hadde bestilt, de virket til å ha null system på hvem som hadde ansvar for de ulike bordene.

Vi fikk servert en meget tynn aperolspritz, når nabobordet bestilte aperol etter oss fikk de beskjed om at det var tomt.. forklaring på våre tynne aperoler!
Bestilte en flaske vin hvor servitøren måtte holde fingeren på navnet i menyen for å huske bestillingen til hun ankom kjøkkenet. Ventet på denne vinen i 25 minutter og da var vi nesten ferdig med pizzaen som forøvrig smakte godt.

Ba om regningen, servitøren kommer med kortautomaten å setter inn beløpet, jeg spør nok en gang om regningen da jeg syntes det er greit å se hva man betaler for. Da måtte hun inn i restauranten, kom ut igjen med 4-5 kvitteringer som hun ble stående å lete gjennom ved bordet vårt for å finne den riktige.

Vi ble vitne til at servitørene ofte gikk med fulle brett fra bord til bord for å finne de som hadde bestilt, ofte ble de samme spurt opptil flere ganger til tross for at de hadde avkreftet første gang.

I år tror jeg denne plassen lider under tilgangen til de faste svenske servitørene som pleier å jobber der i sommersesongen.

Takk, annetteb164
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Dette var en god opplevelse. Fin solrik uteservering. Gode blåskjell, og fantastisk gode drinker. Vi satt der i 4 timer og kom oss igjennom store deler av drinkmenyen. Anbefaler spesielt drinken Pornstarmartini. Servitørene var kunnskapsrike, morsomme og anbefalte både mat og drikke. Skal jeg tilbake til Kristiansand kommer vi garantert tilbake hit.

2  Takk, 570julier
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Bestilte fiskesuppe, som i all hovedsak ikke var spesielt god. Etter fire skjeer skulle jeg spise et blå-skjell som definitivt var dårlig. Har vært borti samme smaken før og blitt forgiftet. Slapp heldigvis å betale for suppen, men dette var ingen kulinarisk opplevelse.

Takk, 69kinel
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Maten var forsåvidt ok, men idag var service på bunn. Kelner tydligvis uerfaren, dårlig i språk og forståelse. Spurte om husets vin, hadde ikke peiling. Når vi ønsker å betale må vi mase flere ganger, for så å få en regning med mange feil.
Med slik holdning kan man ikke anbefale stedet

Takk, palkvam

Reisende som så på Herlig Land, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Herlig Land? Del dine erfaringer!