Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat - ingen service”
Anmeldelse av Herlig Land

Herlig Land
Vurdert som nr. 36 av 163 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Europeisk, Fransk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 4. august 2021

God mat, men elendig service. Maten var fersigbestilt og kom raskt, mens drikke kom etter 35 minutt og mye masing.

Dato for besøk: august 2021
Takk, kjetilt731
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (442)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 442 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021

Venta 1 time på maden he kje fått sn ennå. Kundeservice e ok. Bra drinks men saiko ventetod for musemann

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Bruised_cucumber
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Servitører som er presset med mye å gjøre, samt dårlig organisering ga dårlig oppfølging og slett service. Bordet vi fikk var plassert midt i en ferdselsåre og rett ved kassen. Dette ga et utrolig dårlig smittevern for oss. Generelt var det trangt i mellom bordene som gjorde det vanskelig å overholde smittevern. Eneste pluss var at servitørene brukte munnbind.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, IngvildKjerstiU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Herlig land å lang tid det tok for å få maten! Komplisert å få kontakt med personalet. Pizzaen var god, men mange klaget på seige pommes frites. Fikk også maten på såpass forskjellige tidspunkt, at mange var ferdig både med mat og drikke før resten fikk maten sin. Fint sted, men hadde nok styrt unna denne hvis ikke du er skikkelig glad i pizza, eller godt innsmurt med tålmodighet.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, christianrY8388GL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Fikk ikke kontakt med personalet, måtte gå inn i baren å be om barnemeny. Pommes friten var seig og dårlig. Pizzaen var bra. Barnemenyen var som tilberedt i microbølgeovn. Dårlig service, dårlig renhold. Fin beliggenhet, men styr unna!

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, 582j_rnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Herlig Land, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Herlig Land? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.