“Elendig service”

Kjøkken: Europeisk, Fransk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 30. mai 2023 via mobile enheter

Forferdelig service! Satte oss på uteservering og ventet på at en servitør skulle ta bestilling. Ventet i en halv time og ingen kom. Endte derfor med å dra og spise på en annen restaurant. Hørte også fra bordet ved siden av at de hadde fått tørr biff og rå burger, så fristet ikke veldig å bli sittende.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Hedda S

2024 av 488 anmeldelser

Anmeldt 6. mai 2023 via mobile enheter

Var her med to barnebarn på 13 og 17 år. Ble tatt imot på en fin måte.Hyggelige servitører og rask betjening selvom det var mange og spiste der.Maten var veldig god og det var ikke tvil om at det var gode råvarer

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 661sisseld
Anmeldt 23. april 2023 via mobile enheter

Når vi skulle bestille ønsket vi å starte med aperitiff , vi fikk også beskjed om å bestille maten. Vi bestilte da mat og drikke til maten. Det går ikke lange tiden før vi får drikke, dvs aperitiff og drikke som vi skulle ha til maten. Kort stund etter fikk vi også maten. Maten var god men ble helt feil med pornstar Martini til blåskjell eller Strawberry daiquri til grillet laks. Når vi var ferdig med maten tok det lang tid til noen ryddet.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Clunde53
Anmeldt 29. mars 2023 via mobile enheter

Kjørte innenom Kristiansand og tenkte på den gode salat og service de pleier at ha på Herlig Land, men denne gang tok jeg feil.
Da jeg kom inn blev jeg ikke modtaget "som man pleier" gik til et bord og da fik hu øje på meg (holdt på noet med Pc'en)
Jeg viste hvad jeg skulle ha en cobsalat og en kopp te 😊 te kom og kort tid etterpå kom salaten og den var ikke fersk i det heletat..
Ville egentlig klage men der kom aldrig noen til bordet før 5 min etterpå jeg var ferdig med maten og da blev jeg bare spurt om jeg var ferdig ,de 2 ansatte hadde mere travlt med at snakke med kjente!
Ja ja sådan kan det gå....

Mvh Jimmi Neiiendam

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Jimmi-Neiiendam
Anmeldt 6. mars 2023 via mobile enheter

Fredagskvelden toppet seg med nydelig middag og en perfekt vin til. Vi valgte husets vin med Chicken ala France som hovedrett ble det et perfekt valg en sen kveld. Smakfullt måltid som anbefales på det varmeste. Hyggelig, vennlig og oppmerksom betjening.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Gunn-Heidi K

Reisende som så på Herlig Land, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Herlig Land? Del dine erfaringer!