Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rask og hyggelig betjening.”
Anmeldelse av Hos Naboen

Hos Naboen
Vurdert som nr. 17 av 154 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Rask og hyggelig betjening.
Vi hadde med valp og fikk et bord i hjørnet for best ro for hunden, og det ble servert vann til den firbeinte umiddelbart. Herlig!
Fristende meny som endte med burger og Naboens pasta. Burgeren pent lagt opp med sprø og god fries.
Pastaen perfekt kokt med en nytelse av en ostesaus.

Dette stedet anbefales midt i gågaten i Kristiansand!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 259heinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (328)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 328 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Spiste dagens suppe som var aspargessuppe. Den er veldig god! Det ble servert godt brød ved. Fin og hyggelig stemning. Hadde returnert

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 828unas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

God mat og veldig hyggelig betjening. Jeg valgte karri suppe som smakte veldig godt. Min partner spiste spareribs, som også var helt grei. Venneparet vi var med, spiste hjort ytrefilet som smakte helt FANTASTISK! Partneren spiste club sandwich. Han så for seg en typ grillet krydret kylling, men fikk en mer smakløs kylling som føltes mer kokt enn stekt.
Ellers hyggelig atmosfære og koselig betjening :)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 509rebekkas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig service bestilte bord 2 1/2 t før vi skulle spise, da vi kom hadde samme kelneren som tok i mot bestillingen glemt og skrive det opp. Det tok 45 min før vi fikk maten, og da kom både forretten og hovedretten samtidig. Bestilte medium stekt indrefilé, men fikk hel stekt indrefilé.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Elinham
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og fantastisk service! Vi var svært fornøyd med mat og dessert. Og ikke minst den gode servicen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, amaliereise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hos Naboen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Hos Naboen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din