Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag for to. 🌸🌸”
Anmeldelse av Hos Naboen

Hos Naboen
Vurdert som nr. 17 av 153 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Spiste hjort og lammecarré med tilbehør. Maten var utsøkt! Kunne ikke blitt bedre! Virkelig å anbefale!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingerjohannen2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (328)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 328 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat! Hyggelig og effektiv betjening ny favorittplass i Kristiansand, anbefales alle- par, vennegjenger, familier osv. 10/10

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ineelisek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig personalet som var godt forberedt når vi kom 5 voksne og tvillinger på 1,5 år. Rask servering, og veldig godt mat. Personalet var opptatt av å gjøre sitt beste for både barn og voksne. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tonemerethekjernsbek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Rask og hyggelig betjening.
Vi hadde med valp og fikk et bord i hjørnet for best ro for hunden, og det ble servert vann til den firbeinte umiddelbart. Herlig!
Fristende meny som endte med burger og Naboens pasta. Burgeren pent lagt opp med sprø og god fries.
Pastaen perfekt kokt med en nytelse av en ostesaus.

Dette stedet anbefales midt i gågaten i Kristiansand!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 259heinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Spiste dagens suppe som var aspargessuppe. Den er veldig god! Det ble servert godt brød ved. Fin og hyggelig stemning. Hadde returnert

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 828unas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hos Naboen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Hos Naboen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din