Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Anmeldelse av Hos Naboen

Hos Naboen
Vurdert som nr. 17 av 155 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

God "dagens suppe" (tomatsuppe, bacon og brød) . Barna hadde nuggets og pommes frites. Falt i smak det og:-)

Satt ute i nydelig vær og kunne følge folkelivet i gågaten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, familyno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (328)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 328 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte 2 hamburgere, 1 vildtburger, 1 pasta. Pastaen var helt på det jevne, ingen overraskelser. Vildtburgeren var kjedelig og etter min mening nærmest uapetittlig, kjøttet var seigt og tydeligvis ikke ferskt, tilbehøret kjedelig. Not impressing!
Når sant skal sies har vi jo ikke prøvd andre ting på menyen, muligvis er disse bedre, men tror neppe vi tar sjansen igjen. Dessverre!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Jacob G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Spiste hjort og lammecarré med tilbehør. Maten var utsøkt! Kunne ikke blitt bedre! Virkelig å anbefale!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingerjohannen2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat! Hyggelig og effektiv betjening ny favorittplass i Kristiansand, anbefales alle- par, vennegjenger, familier osv. 10/10

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ineelisek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig personalet som var godt forberedt når vi kom 5 voksne og tvillinger på 1,5 år. Rask servering, og veldig godt mat. Personalet var opptatt av å gjøre sitt beste for både barn og voksne. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tonemerethekjernsbek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hos Naboen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Hos Naboen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din