Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God nachos og service!”
Anmeldelse av Hos Naboen

Hos Naboen
Vurdert som nr. 17 av 153 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Kusina og jeg spiste hver vår nachos! Masse ost og god smak. Litt mye paprika i, etter min mening, men det er pirk. God service, effektiv og høflig betjening. Mye spennende på menyen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ailiskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (328)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 328 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020

Vi har vært her flere ganger og de leverer hver gang; Nydelig mat, hyggelige servitører, flott utested og topp opplevelse! Anbefales!! ❤

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Henniix
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

God "dagens suppe" (tomatsuppe, bacon og brød) . Barna hadde nuggets og pommes frites. Falt i smak det og:-)

Satt ute i nydelig vær og kunne følge folkelivet i gågaten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, familyno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte 2 hamburgere, 1 vildtburger, 1 pasta. Pastaen var helt på det jevne, ingen overraskelser. Vildtburgeren var kjedelig og etter min mening nærmest uapetittlig, kjøttet var seigt og tydeligvis ikke ferskt, tilbehøret kjedelig. Not impressing!
Når sant skal sies har vi jo ikke prøvd andre ting på menyen, muligvis er disse bedre, men tror neppe vi tar sjansen igjen. Dessverre!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Jacob G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Spiste hjort og lammecarré med tilbehør. Maten var utsøkt! Kunne ikke blitt bedre! Virkelig å anbefale!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingerjohannen2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hos Naboen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Hos Naboen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din