Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat på det jevne”
Anmeldelse av Hos Naboen

Hos Naboen
Vurdert som nr. 20 av 173 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 28. juli 2020

Vi starter med en litt tam bruschetta til forrett. Her burde det vært mere smak. Hjortefileten til hovedrett var veldig god, men tilbehøret kunne vært mere spennende.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Knut B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (351)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 351 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

God mat og særdeles hyggelig betjening, midt i hjertet av Kristiansand. Alltid hyggelig å besøke Hos Naboen😊

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 465_isteinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020

Vi ringte og spurte om vi kunne få et bord så snart som mulig, noe vi gjorde til tross for at det var ganske fullt. Vi reiste med små barn, største på 3 år sjekka ut nuggets og veldig fornøyd. De voksne spiste utsøkt mat med tilpasninger til gluten- og melkefritt som likevel smakte utmerket. Minsten fikk skål med varmt vann til å varme opp medbrakt. Trivelig lokale, god mat og veldig serviceinnstilt personale som la godt til rette for oss. I tillegg kom maten svært kjapt! Vi vil komme tilbake hit, takk for oss!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 458sirif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Kusina og jeg spiste hver vår nachos! 😊 Masse ost og god smak. Litt mye paprika i, etter min mening, men det er pirk. God service, effektiv og høflig betjening. Mye spennende på menyen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ailiskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020

Vi har vært her flere ganger og de leverer hver gang; Nydelig mat, hyggelige servitører, flott utested og topp opplevelse! Anbefales!! ❤

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Henniix
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hos Naboen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Hos Naboen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
© 2024 Tripadvisor LLC Med enerett.

Dette er den versjonen av nettstedet vårt som er gitt til personer som snakker i . Hvis du er bosatt i et annet land eller en annen region, velger du den egnende versjonen av Tripadvisor for ditt land eller område i rullegardinmenyen.