Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vår beste matopplevelse i Kristiansand”
Anmeldelse av Hos Naboen

Hos Naboen
Vurdert som nr. 18 av 154 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 28. august 2020

Etter flere utrolig dårlige matopplevelser i Kristiansand hadde vi nesten mistet troen på at det fantes kokker i denne byen. Heldigvis stakk vi innom Naboen på dagtid og ble møtt av en utrolig hyggelig servitør med glimt i øyet. Vi fortalte om våre dårlige opplevelser, og hun lovet oss god mat hvis vi tok turen innom senere på kvelden. Vi tok henne på ordet og dukket opp til middag. Vi bestilte Spareribs, Fish and chips og indrefilet. Jeg er meget kresen når det gjelder stekegrad på biff, men her ble jeg virkelig overrasket. Jeg kunne ikke stekt den bedre selv! De andre rettene var også velsmakende, så dette reddet kokkestanden i Kristiansand. Vi kommer mer enn gjerne tilbake hit, og vil anbefale alle dette stedet. Tusen takk!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kjell Aron J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (328)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 328 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Kjempe god pastasalat og frappe
Koselig plass med hyggelig betjening :) anbefaler stedet videre til alle :)

Dato for besøk: august 2020
Takk, karinadE3996GEbb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Helt greit spisested, sentralt i Markens gate i Kristiansand. Har vært her flere ganger, anbefaler å sitte ute da det kan være litt stressende å sitte inne. Tar litt tid å få maten, og opplevde servitørene som meget usikre når det kom til allergener.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, melissahped
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Hyggelig på hjørnet Markens gate og Rådhusgata. Fikk bra bord ute selv om vi ikke hadde reservert. Bestilte hjortefilet, maten var veldig god selv om det tok litt lang tid fra bestilling til maten kom.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jon Erik P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Koselig resturant i Kristiansand sentrum. En variert meny, og hyggelig betjening. Er absolutt verdt et besøk.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 719tord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hos Naboen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Hos Naboen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din