“Alt i alt, veldig fornøyd! ”
Anmeldelse av Hos Naboen

Hos Naboen
Vurdert som nr. 23 av 207 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Dagens suppe var kjempe god, veldig god service og hyggelige lokaler 👌🏼sentralt og tilgjengelig.. takk

Dato for besøk: september 2020
Takk, Malin E

Anmeldt 28. august 2020

Etter flere utrolig dårlige matopplevelser i Kristiansand hadde vi nesten mistet troen på at det fantes kokker i denne byen. Heldigvis stakk vi innom Naboen på dagtid og ble møtt av en utrolig hyggelig servitør med glimt i øyet. Vi fortalte om våre dårlige opplevelser, og hun lovet oss god mat hvis vi tok turen innom senere på kvelden. Vi tok henne på ordet og dukket opp til middag. Vi bestilte Spareribs, Fish and chips og indrefilet. Jeg er meget kresen når det gjelder stekegrad på biff, men her ble jeg virkelig overrasket. Jeg kunne ikke stekt den bedre selv! De andre rettene var også velsmakende, så dette reddet kokkestanden i Kristiansand. Vi kommer mer enn gjerne tilbake hit, og vil anbefale alle dette stedet. Tusen takk!

Takk, Kjell Aron J
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Kjempe god pastasalat og frappe 😍
Koselig plass med hyggelig betjening :) anbefaler stedet videre til alle :)

Takk, karinadE3996GEbb
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Helt greit spisested, sentralt i Markens gate i Kristiansand. Har vært her flere ganger, anbefaler å sitte ute da det kan være litt stressende å sitte inne. Tar litt tid å få maten, og opplevde servitørene som meget usikre når det kom til allergener.

Takk, melissahped
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Koselig resturant i Kristiansand sentrum. En variert meny, og hyggelig betjening. Er absolutt verdt et besøk.

Takk, 719tord

Reisende som så på Hos Naboen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Hos Naboen? Del dine erfaringer!