Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat hos naboen”
Anmeldelse av Hos Naboen

Hos Naboen
Vurdert som nr. 18 av 163 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Variert meny. Pasta og fish n chips var bra. Clyb sandwich god, men svært stusselig brød. Faktisk det samme man får i en kurv før måltidet.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Magnus B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (333)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 333 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2021

Vi hadde booket bord til kl 1830 og uten at servitøren sa noe ble det kl 19 plassert en lapp på bordet vårt om at det var reservert til kl 1930. Når vi spurte om det virkelig stemte at vi måtte trykke i oss maten på 30 minutter trakk servitøren på skuldrene og svarte at "noen ganger må me gjør de sånn".

Maten var forsåvidt god, men når de behandler kunder sånn blir det dårlig med poeng.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, simonsolberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Helt grei mat, men ingen «wow» mat opplevelse. Etter å ha forsøkt flere restauranter i Kristiandsand sentrum hvor service nivået har vært på bunn - så viste denne restauranten seg å være god på service. Det er et absolutt pluss.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, A7680NRlindaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021

Alle som jobber der er veldig hyggelige og serviceminded. Jeg spiste Naboens pasta, og jeg var kjempefornøyd med retten - en av de beste penne rettene jeg har spist i mitt liv av mange tusen penne-retter i løpet av de siste 40 år++. Min datter tok vanlig hamburger, og min mann viltburger. Mannen min sa at han kunne kjenne at det var viltburger. Til dessert tok vi henholdsvis ostekake, brownie og iskaffe. Ostekaken var nok den mest ordinære av dem. Men alt var godt, - og iskaffen så helt himmelsk ut og smakte like godt som den så ut, ifølge mannen min. Veldig god atmosfære. Rene og pene toaletter og godt smittevern. Stedet har jo også en perfekt beliggenhet i Kristiansand sentrum.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mai 2021

Etter litt vandring rundt i Marken kom vi til Hos Naboen der menyen var tiltalende, det var godt med folk og stedet virket koselig. Alt stemte også - maten var kjempegod, betjeningen hyggelige og prisen ok. Brødet fra Dampen er godt om morsomt!

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, Ragnar Georg S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hos Naboen, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Hos Naboen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.