Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, dårlig service”
Anmeldelse av Tilstede mat og mer

Tilstede mat og mer
Vurdert som nr. 1 av 153 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 29
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 17. juli 2020

Jeg har vært på denne restauranten flere ganger og maten er veldig god. Som vegetarianer er det veldig fint å få mange alternativer å velge mellom. Servicen er desverre veldig dårlig. Det tar alltid veldig lang tid før det er ferdig, og ofte glemmer de å ta på en ingrediens eller så roter de til bestillingen.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, T1328RQkristinan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (257)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 257 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Det er viktig å notere at dette er en vegetar og vegansk restaurant, dermed inneholder ingen av rettene kjøtt. De fleste av råvarene er økologiske og hentet fra lokale bønder, noe som er veldig positivt. Tidligere har jeg bestilt vegetar quesadilla som fra mitt perspektiv ikke er god. Men de har en nydelig avokado toast som er helt fortreffelig og er helt klart den beste avokado toasten jeg har smakt. Denne avokado toasten redder på mange måter anmeldelsen. Lokalet er plassert i byen med få bord. I tillegg til dette er ikke interiøret noe å skryte av. Servicen er hverken god eller dårlig, helt middels. I min mening mangler restauranten hovedretter og er mer et lunch sted.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MasterChef-8993
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en stor gruppe som hadde reservert flere uker på forhånd. Vi hadde bestilt dagens 3 retters med beskjed om at noen av gjestene hadde allergier som måtte hensyntas. Vi fikk eget rom adskilt fra resten av restauranten og det var positivt. Selv om vi hadde sendt inn bestilling på forhånd så var servitøren ikke klar over det og vi måtte bestille på nytt. Tomatsuppen til forrett var god, hovedretten stekt torsk eller tofu var middels og til dessert var det kaker hvor vi kunne velge mellom de få ulike kakestykkene de hadde igjen. De ulike drikkevarene; vin, øl osv var gode. Servering samtidig med at det blir holdt taler er ikke bra. Desverre var dette som et kafebesøk med middels mat og ikke spesielt god service. Opplevelsen stod ikke i forhold til prisen. Det finnes betydelig bedre restauranter i Kristiansand på samme prisnivå

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Terje L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin plass med hyggelige folk og virkelig god mat! P.s. Kjøp med deg en pakke med de veganske peanutbollene :-)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 547eddiea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2020

Fantastisk mat, dog noe store porsjoner og god atmosfære i fint lokale❤️ Raske vennlige servitører.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, 479marthec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tilstede mat og mer, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Tilstede mat og mer? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din